anonim
arkadaşlar siz kendi kendinize konuşuyor musunuz?yoksa ben mi kafayı yedim.bu aralar sürekli kendi kendime sohbet ediyorum.her şeyi geçtim kendime trip atıyorum.kendimle küsüyorum.neden mi istediğim cevapları kendime bile veremiyorum.sizde de oluyor mu ?yoksa delirdim mi?

Yorumlar

enguzelmevsimim
aa hafiften bir ben daha.. ben yakında kendimi dövme evresine geçecek gibiyim. merak etme, delilik güzeldir. o yüzden çok da takılma. :)
asinadeli6
yok yok cok normal bu depresif haller bende de var 😂
alpheratz ✨
bence bu kötü birşey değil. kendini eleştiriye alman doğruya en yakın olana yönlendirir seni. ama kendine haksız eleştiride bulunuyorsan bu kötü işte. özgüvenini yüksek tutarsan olumlu.
luna
sen ne diyorsun arkadaş ??? benim iç sesimin adı bile var 😂
chen
sabah iç sesim susmuyor diye sinir krizi geçirdim kafama tornavida sokmayı falan bile düşündüm. anlaşabiliyosanız sıkıntı yok bence
anonim
yalnız değilmişim bak.çokça deli varmış.
anonimuser236
sen kafayı yemişsin
ucankumralbalik
biz kendimle her dakika konuşuruz. hatta denizle, gökyüzüyle ve çoraplarımla bile muhabbetim var. deli değilsin. sadece diğerleri iyi saklıyor deliliklerini.
privity
aksıne bu modern dünyanın algısal zıhni bozuntusundaki vücudun savunma mekanizmalarından birini aktif etmişsin deli değil akıllı olduğun için şimdi sevınebılırsın adamım :)
Hiil
kendi kendine konuşmayan delidir net :)