hades
İnsanlar gerçekten çok bencil.ben rahatsız olmasınlar diye sabah hazırlanırken ya da gece bi işim olduğunda telefonun fenerini açıp işimi o şekilde hallediyorum.ama hanımefendideki keyfe bak.odaya girdiğinde biz uyuyorduk ışıkları yaktı bi gitti bi geldi.sonra ders çalışmaya başladı.kızım odada bir insan uyuyor,belki rahatsız oluyodur hiç mi düşünmüyorsun? utangaç bi insan olduğum için kıza birşey diyemiyorum hareketlerimle belli etmeye çalışıyorum,onuda anlamıyor.oda arkadaşlarıyla sorun yaşayanlar,onları sevmeyenler gelin bi sarılalım..

Yorumlar

safkiz
böyle tiplere karşı sesin her zaman onların sesinden daha yuksek olsun.cunku bu tip insanlar bundan anlar..sen böyle sessz kaldıkca oda arkadasin daha fazlasini yapar.
privity
sende haklısın ama ben hallettim en son oyle bır arttıst ergen geldı odaya 6 ay sabrettim laftan anlamıyo hala, gonderdım odadan şımdı kafam rahat utangaçlığın bununla alakası yok bu hakkını yedırmek bence bır an once kurtul basta kıbarca olmazsa dozu arttırarak soyle ılerde bır sekılde ılla cozulur mübarek :)
butterfly05
sende benim gibisin ama utanmamak lazım sende yurda para veriyon hangı yurda kalıyon
butterfly05
hangı okuldasın pekı