anonim
kızlar size dördüncü sınıftan yani bu sene okulu bitecek olan bi çocuktan teklif alsanız ve sizin daha üç yılınız varsa ne yaparsınız. ben çok kararsız kaldım. şimdi o gidecek ben onu göremeyeceğim uzun zaman.çok kararsız kaldım 😔😔

Yorumlar

omuluarkadas
ben sen gideceksin ben kalicam olmaz demistim o da gitmem burda kalırım sonra seni alır beraber gideriz demişti evleniriz demişti.. ben yine hayır dedim çünkü nasip işleri bunlar kaderimde zaten o yazılıysa yine birgün karşılasiriz..
soulless
@omuluarkadas senin yaptığın evcil hayvanını vurup nasip işte kaderimde bu hayvanla beraber geçirceğim zaman olsaydı silah ateş almazdı yada hayvan ölmezdi demeye benziyo,mantığa gel!!!
omuluarkadas
bak elinden geleni yaparsın baktın olmuyor çok kavga ediyosun her seferinde birbirinizi üzüyorsunuz ne kadar sevsen de olmaz vazgeçmek gerek bazen her iki tarafın iyiliği için @soulless
anonim
@soulless e katılıyorum.elinin tersiyle itiklediğin şey nasıl kaderin olabilir bu ne saçma düşünce @omuluarkadas @anonim_bayan sana gelecek olursak eğer onunla mutlu olabileceğini düşünüyorsan tut elinden önüne bak gerçek aşka,sevgiye mesafeler engel değildir bunu asla unutma :)
yolyordam
yolun açık olsun paşam
anonim
ona karşı boş değilsem , denerdim. mutluluk kolay bişey değil, hele ki iki kişinin karşılıklı biribirini gerçekten sevmesi inanılmaz bişey gibi gelir hep bana. bi de iyi kötü tanıyosundur biraz, 'karaktersiz' biri değilse, biraz efendi biriyse, seni sevdiğine inanıyosan, sen de boş değilsen mesafe engel olmamalı.