jaws
sea yine ben. bugünü de sayarsam 5 gün oldu. dün yazdığım yazıya mesaj atan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim buradan. evet, daha fazla delirmeden artık çıkmalıyım diye düşündüm. rüyamda nargile içiyordu herkes ama bana vermiyorlardı. ben de rüyama inat bu akşam gidip güzel bir nargile içeceğim. bu sayede 5 günün sonunda biraz da olsa sosyalleşeceğim. arkadaşlara mesaj attım, bu nargile nerede içilir, neresi iyi yapar diye. sağ olsunlar birkaç yer tavsiye ettiler. özellikle bir tanesi otantik tarzı bir yermiş. severim zaten öyle yerleri. öyle yerlere ergenler pek doluşmuyor, daha nezih oluyor. dolayısıyla hem kafa dinleyip hem hoş vakit geçirebiliyorsunuz. yalnız arkadaşlar da kafamı dinlemek istediğimi anlamış olacaklar ki, hiç biz de gelelim ne yapacaksın tek başına demediler. yerim onları. arkadaş dediğin böyle olmalı. İlla senin söylemen gerekmemeli, ses tonundan vs. anlamalı neye ihtiyacın olduğunu ve ona göre davranmalı. önümüzdeki günlerde de finallere çalışırım artık zaman geçirme babında. sınavlardan sonra da 1 aydan fazla tatil var. o süre içinde ne yapacağım hiç bilmiyorum. umarım delirmem. selametle.

Yorumlar

laverna
iyi olmana sevindim guzel bu sekilde devam et hayatini sekillendirip kendinde mutlulugu bulabilirsin 😊
jaws
@sunset teşekkür ederim. gerçekten. ya gerçekten güzel yürekli, merhametli, anlayışlı(halden anlayan) birisin; ya da çok güzel numara yapabilme yeteneğin var. ama tabii ben her ikisi için de teşekkür ederim.
laverna
numara yapmami gerektiren bi durum yok emin ol sonucta ne ben seni ne de sen beni tanimiyosun ... numara yapilcak durum yok ortada be kardesim sadece derdine uzulup sevincine ortak olabilcek bi yabanciyim ... birinin uzuntusune uzulmek icin numara yapmaya gerek duymam insan olmak yeterlidir 😊