azeriboy
şimdi de sapık kızlar dolaşıyor ortalıkta az önce bu sapıklardan birisi gizli numaradan aradı aç kapıyı geliyorum falan diye çok korkuyorum.

Yorumlar

artemis
seni işletme ihtimalleri de var dalga geçmek gibi sapıklık değil yani😂
alpheratz ✨
damacanaya tecavüz edilen ülkede kadın nereye geliyor olum kadınların sapıklaşma lüksü yok bizim ülkede. sadece ünlü gönderileri altına seni yerim seni emerim filan yazıyorlar o kadar.
laverna
seni arayan konusuyo yine sukret 😂 bana saran kisi gece kuşuydu 2 ile 3 bucuk arasi takiliyo ariyodu konusmuyodu bende ozele kapali saniyodum numarami sonra acikmis diye anladim araninca
konusmuyodm sonra ozele kapattim arayamadi daha 😂😂
sempatikbayan
ya seni isletiyorlar ya da isletiyorlar baska izahi olamaz kardes😀😀
zorakimuhendis
@artemis katılmıyorum tdk ya göre tavır ve davranışları normal olmayan kimseye sapık deniyor.dolayısıyla gizli numaradan arayıp aç kapıyı geliyorum demek gayet sapıklık.
sapmaktan geliyor sapık.yani günümüzde kullanımı senin dediğin gibi olsa da her zaman galat-ı meşhur lügat-ı fasihten evla olmuyor adam azerbaycan türkü öz türkçe konuşuyor :d
naberdiyeceksiniz
kanka kapının önüne köpek maması koy inceyi anlar
anonim
2017 ye giriyoruz hala gizli numara mı?
azeriboy
@artemis bak ibret al görüyomusun ne diyo :) @zorakimuhendis adamlık deniyor buna işte eyvallah kardeşim benim :) @alpheratz kanka o kadar fantastik bişey yazdınki ne desem bilemedim ama haklısın :) @sunset numarasını bulma şansın var niye bulmadın öğrenirdin en azından sapığını :) @naberdiyeceksiniz yok be muhtar ayıp sapıkta olsa ayıp oda bir şekil insan sonuçta:)
laverna
nasil bulucaktim ki ?
naberdiyeceksiniz
@azeriboy iyi niyetli oldukça böyle insanların kurbanı olmaya devam edeceksin kanka gene de sen bilirsin