anonim
ülke 3'e ayrilmiş durumda. bi yanda musluman yil basinda eglenirmi hiç diyenler, diger yanda yilbasinda eğlenmeyle muslumanliği niye karistiriyosunuz diyerek muslumanlar yilbasinda eglenirmi hiç diyenler uzerinden prim yapmaya calişanlar. bide benim gibi bunlari izleyenler.

Yorumlar

amsterdamli
primmiş.sen ne yapmış oldun şimdi.
Дан БилзЭрхан
sen de "müslüman yılbaşında eğlenir mi?" diyenlere "müslümanlığı niye karıştırıyosunuz?" diyerek "müslüman yılbaşında eğlenir mi" diyenler üzerinden prim yapanlarla "müslüman yılbaşında eğlenir mi?" diyenleri izleyorum diyerek prim yapıyor olabilir misin acaba?
flu
flu @flu
7 yıl
@chiko kaç kere başa ortaya sarıp okudum bilmiyom gece gece beynim yandı😅
anonim
@amsterdamli @chiko nickim dahi yok anonimlere mi prim kasmiş oldum şimdi 🤔
amsterdamli
"diger yanda yilbasinda eğlenmeyle muslumanliği niye karistiriyosunuz diyerek muslumanlar yilbasinda eglenirmi hiç diyenler uzerinden prim yapmaya calişanlar" a prim kasmiş oldun kendi tabirinle.ki iddia ettiğin kadar da objektif bakamamışsın,3. kişi üslubu değil uslubün.+kendin de diyorsun bi nickin dahi yok.anonim olarak atıp atıp tutuyorsunuz.
anonim
@amsterdamli nicki olanlar burda anonim olmuyomu, profil foto isim soyisim vs. bilgileriniz mi var. hem bu yazi neden bukadar gerdi ki sizi ?