anonim
seven insan da ayrılır.. şartlar gerektirir ayrılırsın.. çıkmaza girersin ayrılırsın. onun da seni çok sevdiğini bile bile ayrılırsın..çünkü o şartlarda öyle olması gerekir.. güvenirsin sevdiğine. en çok da bunun için ayrılırsın.. zaten seviyoruz ama doğru zamanda değiliz. doğru zaman gelsin tekrar biz oluruz der ayrılırsın.. kendinden çok onun sevgisine güvenerek ayrılırsın. zaten bırakmaz beni diye..o da bir iki çabalar sonra başkasını bulur işte böyle.. demekki güvenmemek gerekmiş.. kimse seni sandığın kadar çok sevmezmiş.. ayrılan taraf acısını katlayarak yaşarken sözde terk edilen taraf da mutlu mesut yaşar işte böyle..biten finallerin ardından yine acılarıma devam...

Yorumlar

naberdiyeceksiniz
ne bekliyorsunuz ? İnsanların sevgisine olan güveni terk ederek göstermeyi tercih eden insansınız. biz sizin sevginize nasıl güveneceğiz onu düşünüyor musunuz ?
amsterdamli
abi ben de bu kafayı anlamıyorum.'severek ayrılma'??biz seven insan bulamıyoruz.millet buluyor ama ayrılıyor ve ayrılırken de her iki taraf da hâlâ seviyor oluyor.lükse bak ya😂madem seviyosun niye ayrılıyorsun.İnsan sevdiği için herşeyi yeri gelir ailesini bile karşısına alır.gerek yok böyle şeylere ama yine de siz bilirsiniz.