anonim
sevgililerin sevgilerini göstermelerine gıcık olan insanların ailesinde hiç sevgi görmediklerini düşünüyorum. İnsanların birbirine sevgilerini göstermeleri ayıp bir şey değil arkadaşlar. kendinize gelin, insanlar birbirlerini öpebilir. bunda bir tuhaflık yok. tuhaf olan bunu anormal görmek.

Yorumlar

jom
jom @jom
7 yıl
senin peder salonda annenden french kiss alıyo heralde ya
alpheratz ✨
yasayamadiklari şeyleri insanlara yasatmamaya çalışıyorlar. ahlak din diye üstünü örtüyorlar. yapabilecekleri maksimum şey bu.
vackheriff
şimdi öpsün bişey yokta ön sevişmeyi okulun koridorunda yapınca bence sorun olur. gelsinler evi vereyim ama çocuklar, okulda olmaz.
kanatliorkidtakmispenguen
o değilde gecen kutuplardayız manitayla bi opusuyoz felan derken diger manita bastı bizi. pat pat pat ayaklarını yere vururak kiziyo bana gel dedim buraya yapistm felan derken benim kafa yerine geliyo 1 sn görüşürüz sonra😂
anonim
arkadasim sen sevgilinin olmasini marifet sayiyosun heralde ya da sevgilinle samimiyeti ilerletmeyi.kimsenin kiskandigi da yok bunu.fazlasiyla sevgi goren bi insanim sevgi gostermenin tek yolu tenden gecmez ask sevgi gozdedir ruhtadir sozdedir elde belde degil senin sevgi gosterme seklin ve anlayisin hep fiziksel temastan geciyorsa bu sadece hormonlarinin sana ve partnerine(sevgi _li diyemeyecegim) oyunudur.aşkı ve sevgiyi kirlettiniz bi anlamadiniz bi tukenmediniz.*