mimarlique
bitti evet sonunda bitti şuanda kahvemi almış bilgisayarımın başına oturdum bir kaç saattir oyun oynuyordum yeterince stres oldum ama bu bile benim moralimi bozamaz çünkü bitti anlıyor musunuz ? bitti. psikolojim bozuldu kolon kiriş çizmekten artık evde duramaz oldum her yerde duvarlar, kolonlar, kirişler sanırım yavaştan sıyırıyorum bir an önce perşembe olsa da kaysak biraz. şeyi farkettim bu arada çok değişkenim, yazıyorum yazarken bile anlıyorum bunu mutlu olmak istiyorum ama bir anda aklıma düşenler üzüyor beni, bir şeyler yapmak geliyor içimden ama o andan bir süre sonra kendimi boşluğa bakarken buluyorum, bilmiyorum ama gerçekten yıprandım şu kısa dönemde. umarım ikinci dönem hepimiz için daha güzel geçer, yapmak istediğiniz, ulaşmak istediğiniz her şey sizi bulur, inşallah hiç bir gününüzün sonunda keşke demezsiniz. son olarak @admin bi yayın patlat da zirve yapalım bu gece :)

Yorumlar

dakoh
hey yarabbim 😤😡 sizinkiler bitti benimkiler perşembe günü başlayacak 😭ben gelemeyeceğim akdağa :( eğlenmeyin 😭
mimarlique
@dakoh hiiiç kusura bakma karı iliklerimde hissedene kadar kayacağım. birde benim eğer gidersem tabi, tek gayem göl kenarında mangal sucuk kar ikinci planda.
masumkiz
seni tanımak istiyorum çok kafasın😂 @mimarlique
mimarlique
@masumkiz genelde böyle yazanlar beni tanıyanlar oluyor ama bilemiyorum.
masumkiz
ben mi tanımıyorum tek @mimarlique
mimarlique
@masumkiz bazen fake atmaya çalışıyorlar o yüzden öyle söyledim, gerçekten tanışmak istiyorsan tabiki tanışabiliriz.
masumkiz
tuhaf gelicek ama öyle bir makale yazmaya başlamıştım böyle mimar biri biraz değişik bir şey öyle adalet yazını filan okuyunca (bir kaç yazını da okudum itiraf ediyorum çoğunu) tesadüf gibi geldi ben de omü dedikoduya pek girmezdin sayende girmiş oluyorum sık sık bir insan birini görmeden nasıl samimi olur nasıl ilgisini çeker bilmiyorum ama oldu işte @mimarlique
mimarlique
@masumkiz bende şuanda önyargılarımdan arındım sana hak veriyorum bazen yazı yoluyla bile insanlar bir şeyler aktarabiliyor, tanımak istersen, soru sormak istersen herzaman yardımcı olurum teşekkür ederim düşüncelerin içinde.
masumkiz
tabikide bende teşekkür ederim @mimarliqu