anonim
keşke kendimi hiç tetiklemeseydim hiç değilse bir ağırlığım bir de prensibim vardı şimdi hiç bir şeyim yok ben hiç kimseyim ne kendim olabiliyorum artık ne de kimseyi umursayabiliyorum cahilin tek'i gibi hissediyorum kendimi kötü davranışlarım aylanınca utanıyorum kendimden kendimi bir sineğin gölgesinde gibi hissediyorum artık bazı konularda kendime be başkalarına karşı ketum davranamıyorum artık sığ düşüncelere sahip olduğumu düşünüyorum özür de dileyemem bu saatten sonra kimseden dilesem nolur ki ne değişir sadece daha da dibe girerim utanma duygusu çok kötü bi duygu benimkisi hemen geçmiyor takıntılı birisiyim geç farkettim ama üzgünüm alkolü de sigarayı da azaltıcam sonra bırakmaya çalışıcam spora tekrar başlayacağım yalnız kalmaya alışıcam tekrardan hayatımı geri kazanıcam biryerden başlamak şart

Yorumlar

alpheratz ✨
o ağırlık prensip hepsi soyut kavramlar ustelik sen istedigin konumda degilsen onlarin da bir önemi yok. dönüm noktası denilen yerdesin sakin kalman lazim sadece.
Sessizkadin 🕵️‍♀️
bana birisini anımsattın... kendin için böyle kararlar verip biryerden başlayıp kendini düzeltmen güzel birşey. umarım bu yolda başarılı olursun 😊 ( yorum yanlışlıkla 2 kez gelebilir 🤔🤔 )
Sessizkadin 🕵️‍♀️
ve nedense bana anımsattığın kişi olduğundan eminim ...