mimarlique
ve sanırım bir dönemin daha sonuna geldik, sınavdan çıktım bu sefer iyi geçmişti sahil boyu yürüdüm, düşündüm, düşledim... yalnız kalınca hep böyle olur zaten bu gece bilet almama rağmen bir paket daha aldım bir paket daha bitirdim, bir gün daha bitiyor, bir dönem bitti ama aklımdan çıkaramadığım düşünceler sanki içime tutsak olmuşlar, ne benim azad edesim geliyor ne de onların gitmeye niyeti var gibi zaten hep belirsizlik içinde geçmiyor mu günlerim bir kere net olamadım şu hayatta deliler gibi severken ne gidip seni seviyorum diyebildim ne de bir o kadar nefreti sövebildim, hiç bir şey yapmadım.. bazen düşünüyorum acaba hayat mı çok hızlı geçiyor yoksa ben mi tükendim, ilerlemeye gücüm mü kalmadı, buna bile karar veremiyorum. ama artık karar verme vakti geldi de geçiyor inşallah bir gün, günler güzel, gündüzler aydınlık, geceler acısız geçer. ama hangi gün bilemiyorum..

Yorumlar

poncikk
evet çok şükür bitti bir dönemde insanlar kendılerını rahatlatacak birseylerin olması ne guzel mesela ben hayvanlarla geçirdim vakti hiçbirşeye değişmem sizde sahilde yürüyerek vakit getirmişsiniz keske bende deniz korkum olmasada bende yuruyebılseydim ama olmuyo işte hatta bunun ustunede artık ailenize kavusma buda guzel bir duygudur benım de bir gunum kaldı insallah bende o anı yaşıycam az kaldı saatler sonra geliyorum benım guzel memleketim..
mimarlique
@poncikk hiçkimseye güvenmediğin kadar denize guven, dinle onu gerçekten huzur veriyor.
enguzelmevsimim
sen bir ara konusacaktin sanki biriyle. konusmadin mi? ve evet hava olaylarina, denize güvenmek daha iyidir. seni birakmiyorlar.
mimarlique
@enguzelmevsimim malesef konuşmadım. artık birazda konuşmadım oldu, bilmiyorum belki bir gün
enguzelmevsimim
konusmalisin... bence..