anonim
beyler, benim bir arkadaşım var. daha önce hiç sevgilisi olmamış. biraz da utangaç. bir çocuğu yanlışlıkla messenger'dan aramış. çocuk bilerek aradığımı düşünür mü? yanlış oldu diye mesaj yazsam yanlış anlar mi gibi sorular soruyor bana. hayır diyorum ama içine sinmiyor. normal bir şey biri birini yanlışlıkla arayabilir diyorum. içi rahat degil ve kendini çok kasiyor. sizleri bir kız yanlışlıkla arasa ve yanlış oldu falan yazsa ne düşünürsünüz? ve aralarında ufak bir konuşma geçmiş kız mesajı görmüş ama cevap vermemiş baya sonra yazmış şimdi de çocuk mesajı görmüş ama yazmamış arkadaşa tekrar yazabilirsin cevap vermemiş olabilir diyorum tekrar yazarsam bu kiz arıyor yazıyor falan gibi düşünür kendimi küçültmüş olur muyum diyor siz ne diyorsunuz yorumlarinizi okuyacak sizce de çok normal değil mi bu durum?

Yorumlar

anonim
kendi yaşadığın bi olayı neden böyle anlatma gereği duydun bilmiyorum zaten anonimsin
Akıncı
ya kendim için konuşim eğer beni bi kız aramışsa kesin yanlışlıkla aramıştır.önemli değil derdim. 😁
and he lived happily ever after
rahat ol yaa. turist de kardeşim turist, r'ye bastıra bastıra, turrrrist
alpheratz ✨
ya millet ruh hastası.
anonim
hayatta tesadüf diye bisey yok yanlışlık da olmaz nasip vardır nasip belki nasibindeki çocuktur o ikisininde o taraklarda bezi yoksa başka nasıl karsilacaklar nasıl tanisacaklar iyi olmuş evlenir o ikisi.
teknikolmayantekniker
sahsen ben babamı arar cıkolata ve cıcegı alın kız ıstemeye gıdıyoruz buba derdım :d
anonim
kendi yaşadığım bir olay değil demek ki sen kendi yaşadığın olayları başkası yaşamış gibi anlatıyorsun. kişi kendinden bilir işi canım 😅
deliganli
ya neyi takıyomuşki. kim ne derse desin olabilir insanlık hali. öyle her önüne gelen için o benim için ne düşünür bu benim için ne düşünür diye takarsan kafayı yersin. bırak kim ne düşünürse düşünsün.
kizilsakal
galiba beni arasa ki bilerek aramasi mumkun degil kesin yanlislikla zaten genelde herkeste ilk sirasa oluyorum :)