anonim
gecenin şarkısı da şu olsun. sezen aksu- ihanetten geri kalan. çabuk sıkılmışsın elden diyor ya heh orda el yerine konuldum. yapmayın beyler kimse yarabandı olmayı haketmez. belki de sizi gerçekten sevecektir o kişi. rica edicem kimse birini unutmak için bir insan oğlunu kullanmasın o da bir kalp taşıyor hani ona da yazık.

Yorumlar

anonim
geçenlerde de böyle yarabandı muhabbeti yapıldı. İnsanların hayatına girerken araştırmıyorsunuz büyük bir ihtimalle de ya yeni ayrılmış ya da ayrılmak üzere olan insanlarla flörte başlıyorsunuz. İşte ben böylelerine üzülmüyorum. düşünsene sevgilinden ayrılmışsın, teselli ediyorum ayağına onu elde etmeye çalışan bir insan dibinde bitmiş. olaya bir de bu bakış açısıyla bakmak lazım. bir de yanlış anlaşılmasın bunun yapan erkeği hayatta savunmam, kişiliksizlik bu.
enguzelmevsimim
o şarki İçimdeki firtina filminde çalıyordu. baya icime dokunmuştu. sağlık olsun güzelim, yani aslinda gecmis olsun. anonim_bay'a katiliyorum, biraz dikkat etmek lazim ama sonuçta gönül bu..
anonim
evet seninde benim yasadigimla ilgili bir fikrin yok. çünkü bilmiyorsun. ayrilali bilmem kac sene olmus ve ben nerden bilebilirim onu hala unutamadigini. ki ona teselli amaciyla da yanasmadim yanasmam da . eger o duygularindan emin degilse benim suçum ne? yasadiginda anlarsin simdi nekadar anlatsamda bos
anonim
anlat ulan bir de öyle deneyelim 😂