outlook
bayadır takip ediyorum burayı aranıza yeni katıldım öncelikle meraba, içimi dökmek değilde size gördüğüm en saçma grubu yazacam. şimdi yazınca zaten tanıyacaksınız fen-edb fakültesinde 4lü bir grup var ve genelde yaşamda langırt oynuyorlar 3 erkek 1 kız erkeklerden ikisi parkalı diğeri uzun saçlı sarışın ve yanlarında birde tombiş bayan var (kafada lambalar çaktı büyük ihtimalle). bu sitemim sizedir beyler gözünüz mü kör, yanınız da gezdirecek başka birisini mi bulamadınız kız sizin kitle indeksinizi bozuyor sizinle o kadar takılmak isterken yanınız da o kızı gördükçe size acıyoruz, bence daha doğrusu bizce grubunuzu bi değiştirin yada 4lü erkek yapın birde okuyorsanız bu yazıyı lütfen langırt oynarken o kadar aşırı tepki vermeyin özellikle bereli arkadaş bu sözüm sana!!!

Yorumlar

neutron
o kızın kitle indeksi/senin iq seviyen=1 olmalı ki bu yazıyı yazdın :))
alpheratz ✨
iq 16. 17 ise siteden giderim iddiaya giren?
chen
hemcinsini aşağılayan bi kadından daha acınası bi şey yok bence sen kafanı değiştir
kittyyy
gerçekten mi? tebrikler güzel kafa ama yine de değiştirmemi tavsiye ederim!
enguzelmevsimim
iq 16 olduğundan bile şüpheliyim. @alpheratz . ulan o kizin kilosu seni ne diye geriyor ? kiz insan. siz gibi mi? daha da almazlar sizi yanlarina ki bence almasinlar. şu asagilamaya bak ya.
anonim
bak bilader sen simdi napiosun biliomusun gidiosun o kizi buluosun diosunki hairdir kizim sen langirt mangirt bi iki bairiosun sonra tokat atmaaa basliosun sonrasi allah bilio...
amsterdamli
müdavimliğim boyunca şahit olduğum en iğrenç post.okurken midem kasıldı bildiğin,yazının sonuna nasıl geldim hatırlamıyorum bile.+18 algı yapmadan nsl bu kadar iğrenç olabiliyorsun onu anlamadım.ki ben bu kadar itici bulduysam 'o kız görse ya da onun arkadaşları ne hissederler düşündün mü' diye sorcam da görsünler diye yazmışsın zaten.ayrıca bence sen onları hep dışardan izleyen olarak kalırsın,anca anonim olarak gıybet yapıp iğrençleşirsin.son olarak keşke aramıza katılmasaymışsın da o iğrenç düşüncelerini kendine saklasaymışsın.