alpheratz ✨
kadın olmak çok güzel bir şey ya. bir kere topuklu botlara 150 desen, giydikleri o kalça belli eden siyah pantolona 100 desek, 250tl'ye tanrısal bi varlığa dönüşüyorsun. 250 tl verip erkek dediğin yakışıklı, 1.90, esmer, kaslı, zengin ve arabası olmalı diyebiliyorsun. bir kere 5-10 cm yüksektesin yükseklik arttıkça basınç bile düşüyor ya. bu özgüven mükemmel bir şey. ben kadın olsam önümdekileri tekmeleye tekmeleye ilerlerim. bu kadar düşük miktar paraya devletin verdiği krediden 250 tl ayırıp buraları kendim yarattım edasıyla havalanıp kendini üstün veya karşındaki erkeği alçak görebiliyorsun. profilde belirtilen erkek kapıya koysada önemli değil aynı filtreyi erkeklere atabiliyorsun yine. alkol içmene de gerek yok 250 tl'ye kendinden geçip alışveriş yapıp tanrısal koltuğuna geri oturabiliyorsun. keşke kadın olsaydım şu tipe bürünüp aptal aptal havalı bir şekilde dolaşırdım ortada. çok muazzam bir şey ya.

Yorumlar

anonim
topuklu giyip kalçası belli olan her kızı havalı gören senin seviyene göre evet, bu tip kızlar baya bir tanrısal varlık olmalı , ama bundan ziyade daha kıymetli , daha içsel şeyler var haberin yok sanırım. ne kadar boş düşüncelere sahipsiniz ya , yazık size 😂
alpheratz ✨
@anonim_bayan prefrontal korteksinizde problem var sanırım şurada yapılan göndermeyi insanlar neden anlayamaz?
enguzelmevsimim
himm 250 liradan da az tutabiliyor o dediklerin. ve burada şair güzel dokundurmus :d
alpheratz ✨
ve bu kadınların en belirgiin özelliklerinden birisi de şimdiye kadar neler yaptığınız nelerle ilgilendiğiniz veya düşünce yapınızın bir önemi olmadan hemen boş düşünceli bi insan ilan edebilmesidir. @enguzelmevsimim bu kadar tanrısal bir güç bunu da yapabilir elbette. şoklardayız. boş bir insan olduğumu öğrenmiş oldum teşekkürler.
adsoyadxd
uzun zamandır okuduğum en iyi yazı
boxmen12
ulan direk söylemeyip inceden anlatıyoruz yinede anlamıyor yine beyenmiyorsunuz
boxmen12
@anonim_bayan göndermeyi anlayamamışsın shsjjsjshshshsjsjsjsjsbsbbss
joker
ruj, rimel, nemlendiricler, fondoten, parfüm...... erkek olmak ucuzdur ✌️
Rıza Kaan Tangöze
adam olsun yeter dediler adam olmaktan vazgeçtim alpheratz kardeş sjaghjdga
enguzelmevsimim
alpheratz o kadar boş bir insansin ki okuduğun kitaplarin yaninda kendimi çok bos hissediyorum. öyle bossun ki milleti durduk yere, tanimadan etmeden, bakmadan görmeden itham edenlere bile durmus cevap verisini görüyorum. ah niye kimse görmüyor anlatmak istediklerini? kimse incelerini anlamiyor? çünkü adamlik <3 adamsin ! kiz dokundurusu anlamiyorsa ölsün gitsin bir de gelmis sana bos diyor. ya bir git ya !
alpheratz ✨
@enguzelmevsimim ben bu kadar sinirlenmedim kız sakin :d
enguzelmevsimim
ben sakinim :d sadece anlamıyorum tek bir şeyden yürüyen kisilere ayar oluyorum. bilmeden etmeden, dokundurmayi bile anlamadan yüklenmiş gaza geliyor. yiğidi öldürsün ama hakkini yemesin.
anonim
@enguzelmevsimim sen zaten boşsun kardeş , sürekli girip içini dökmüşsün, bir kimliğin olmamasına ihtiyacın var sanırım 😂 @bunu yazan kardeş zaten dikkat ettiklerin sinirimi bozduğu için bu şekilde bir yazı yazdım , anlamak bu denli mi zor ? kadınları dile getirirken kullandığınız kalıplar o kadar bayağı ki , yani sorun kadınları bu kalıplarla dile getirmende ,ama boşver, nasıl olsa bunu da anlamayacaksın
enguzelmevsimim
@anonimbayan bir kimliğimin olmamasina değil de birilerine iç dökebilmeye ihtiyacım var. ben burada doluluğumu göstermeye calismiyorum. belki de o yüzden sen bunu anlayamiyorsundur? gerçi sen hala sabit bir nefretinle saldirmaya devam ederken ben sana ne anlatiyorum, değil mi? :) hadi iyi günler.
alpheratz ✨
çünkü @anonim_bayan burası topluluğa hitap eden bir platform ve hedef olarak aldığım kadınlar toplumun %60-70'ini oluşturuyor. böyle bir platformda bu kısma gönderme yapmam gayet normal. sen mesela hemen boş insan yakıştırması yapmanda topluluğa hitap eden bi platform olduğu için. yani aslında ikimizde aynı şeyi yapıyoruz tek fark kendi yaptığımın farkındayım. bana bu tiplemede olup dediğim gibi takılmayan mütevazi bir kadın göster senden özür dileyeyim. tüm kadınlar öyle değil mantığındasın. kadınlar denince akla bu kalıp geliyorculuk kısmındasın sen farkındaysan orayı geçtim ben.