anonim
aşık oldunuz değilmi birkez olsun ? İçiniz kanaya kanaya onu terketmek zorunda kaldınız mı hiç peki ? onsuz nefes dahi alamazken , bir gülüşüyle herşeyi unuturken gitmeyi başarabildiniz mi hiç ? ne kadar uzaklaşsanızda onun hayaliyle uyandınızmı günlerce ? sırf o daha mutlu olucak diye kendinizi yoksaydınız mı ? gözlerine bakmaya kıyamazken seni artık sevmiyorum diyebildiniz mi ? sadece bir kaç ayımın kaldığını ögrendigimde başka ne yapabilirdim ki... ona olan aşkımla ebediyete gidiyorum. keşke seni birkaç saniye daha fazla görebilse koklayabilseydim. keşke birkaç aydan daha fazla ömrüm olsaydı ...

Yorumlar

anonim
bir hastalık olduğunu öğrendiğimde aklıma gelen ilk şey o olmuştu benim de. günlerce düşündüm. İşler kötüye de gidebilirdi çünkü. ona bu zorluğu yaşatmak istemediğim için başka bir sebep bulmuştum ayrılmak için. yine de başaramadım o zaman. ama sonradan devam da etmedi. nasip kısmet sağlığım yerinde şu an ama başka şeyler öğrendim. hayatta her şey olabiliyor gerçekten. İnşallah iyileşirsiniz ve çok daha güzel olur her şey sizin için. rabbim şifa versin.
anonim
sen kelebekmisin. oda seni seviyorsa ve bile bile sevmiyorum dediysen onu zaten öldürmedin mi ? zaten kkm sonsuza kadar baki kaldiki.sevin sevmek baki kalir.kimseyi öldüğü için suçlamaz insan . bıraktiği için aldattiği icin....
anonim
aynı şeyleri bende yaşadım...
muzikhastasi
asıl onu bırakmak yerine onunla daha fazla zaman geçirmeliydin.belki de bu sana daha iyi gelecekti.ve hala geç değil .asla vazgeçme hayatta olmayacak şey yok.bir suru insan var buna ornek.sen çabala yeter.
anonim
İnsanlar ne garip, kendi isteğiyle uzaklaşıp sonra keşke görebilseydim diyebiliyor. git şimdi böyle kendi kendine çek tüm acını, hiç de başkalarına sızlanma böyle, kendi düşen ağlamaz, yalnız başına öl. sevdiğin kişi bu diyardan göçtüğünü haber alınca bir damla yaş akmaz gözlerinden de, umarım amacına ulaşmış oluşursun bu sayede.
orlito
kardeşim öncelikle allah şifa versin ama sen kızı seve seve terk ederek hem kendine hem kıza kötülük etmişsin. geç olmadan git durumunu anlat güzel vakitler geçir. sevilmekten ve sevmekten daha güzel ne var şu kodumun hayatında?
221B
kimsin sen?