anonim
eşcinsel olduğumu aileme söyleyip söylememek arasında ikilemdeyim. söylersem annem çok üzülecek biliyorum. ama söylemezsem de annemin hayalini müstakbel gelini ve torunları süslemeye devam edecek. babamı hiç anlatmıyorum. durumu kaldıramayacak çünkü. allahım sen bana yardım et.

Yorumlar

alpheratz ✨
söyle bence evlat bu onlara göre yanlış olabilir ama kabul edeceklerdir. eşcinsellerle aram iyidir bilen bilir aahshhsjwkx
egoyoksunu
@alpheratz sen buna bakma söyleme be yazık lan
enguzelmevsimim
@egoyoksunu niye yazık olsun? abi onların seçtiği bir sey değil bu. hormonal bir mevzu. yapacak bir sey yok. ailesi de kabul edecektir. saklayip kendi kendini yiyecegine, ailesi yaninda olursa daha iyi hissedecektir.
@alpheratz bilmez miyiz hic. :d
egoyoksunu
@enguzelmevsimim herkes senin gibi düşünmüyor dadlım sana gayet normal geliyor neyse kardeş benim dediğimi yap söyleme sakın gel bana söyle
enguzelmevsimim
@egoyoksunu bana kalkıp da "dadlım" dememeni rica ediyorum. herkesin ne düşündüğü değil mevzu. mevzu ailesiyle paylaşacak olması. evlattır bu. anlayacaklardır. tabi kişi kendini iyi anlatmalı. çocuğa emir cümleleri kuracağına tavsiye cümleleri kurmaya çalışsan bence daha doğru olur. neyse.
hipokratinyegeni
@odin eyvallah.bende ulan ülke seviye atladı da biz ailecek geride kaldık bu ne modernlik diye üzülüyodum içime su serptin allah razı olsun sdafafasf
chen
bu biraz ailenle ilgili bi olay ve sen ailenin pek kolay kabullenemeyeceğini söylüyosun. en azından şimdilerde söylemeni tavsiye etmem, biraz yaşın ilerlesin.
Maviş 🐣
@enguzelmevsimim hormonal falan da değil ya biz nasıl erkeklerden hoşlanıyorsak seviyorsak bir farkı yok yani arkadaşlar. ailen konusunda ailedir onlar seni her türlü sever anonim kardeş fakat zorlu bir süreç allah yardımcın olsun.
enguzelmevsimim
@mavis en son aklimda öyle kalmış, tam bilmiyorum zaten. teşekkür ederim. bizim hoslantimiz da hormonlarla ilgili degilse neyle ilgili? bir nebze de mi degil :)
anonim
arkadaşım burda şimdi iki soru var? birincisi aile yapın? ikincisi ailen veya sen dışarıdan tepkilerden etkilenirler mi? bunları düşün iyice tart ona göre hareket et.yoksa saygı duyulmalı,hormonal,nede olsa evladısın söylemleri olayı tam açıklamıyor.aileni yapısı her şeyin önünde.
anonim
İslam dininde yasaklanmış zina gibi baş cinsel haramlardan biride lutilik (homoseksüellik)tir. erkek erkeğe arkadan yapılan cinsel ilişki olarak bilinen lutilik kur' an-ı kerim' le ve allah resulü'nün sünnetiyle yasaklanmış büyük günahlardan biri olup, çok lanetli bir iştir. kur' an-ı kerim de lutiliğin asla uygun görülmediği ve azabının ne derece büyük olduğu en belgin şekilde vurgulanmıştır. bunu için araf ve hüd surelerindeki ayetleri okumanız yeterli olacaktır. ayetlerde dolaylı olarak olarak hz. muhammed' in (sav) ümmetlerine de yasaklanmıştır. özellikle hüd suresinin 83. ayetinde "İlahi azab cinsel haramları işleyerek nefislerine zulmedenlerden hiç bir zaman gidici değildir." şeklinde ki ifade kıyamet gününe kadar devam edecek sürekliliği içeren üslupla da her dönemin lutileri için azapla tehdit olunmuştur.
allah rasulü de şu sözleriyle durumu sabitlemiştir. "(aranızda yaygınlaşabilir endişesiyle) sizin için korktuklarımın en kokutucusu olanı lut peygamberin kavminin işi olan homoseksüelliktir." allah' ın resulü azaba uğramış lut topluluğunun işlediği bu suçu işleyenlere art arda üç defa la'net ederek şöyle buyurdular: "allah lut kavminin yaptığını yapanlara la'net etsin. allah lüt kavminin yaptığını yapanlara la'net etsin.allah lüt kavminin yaptığını yapanlara la'net etsin." burda gelip hormonsal demeyin o kişininde imtihanı budur o kişinin bunla beraber nefsine sahip çıkmalıdır. ve şunu bilinki kolayca bu şeyden vazgeçebilir çünkü şeytana yenik düşüyor.
hipokratinyegeni

ailene açıkla ağa sonuna kadar arkandayım erkek adamın erkek sevgilisi olur haksız mıyım @odin afgsgdg bu arada @alpheratz olayı çözdüm ben sen kesin siyah saç ve sakallısın şimdi parçalar yerine oturdu asfagshdh
anonim
hormon tedavisi ol la erkek erkekten hoşlanır mı
anonim
bu senin hayatin, istediğin sekilde yasamaya özgürsün. sonuna kadar destekliyorum seni git ve ailene anlat. bir hastalik ya da ayiplanacak bisey olmadiginin eşcinsel olmanin. kimse seni yadirgayamaz, herkes istedigi hayati yasamakta özgürdür. istersen biraz kendine konusma hazirla o an icin. ama emin ol onlar senin ailen, seni bu sekilde de seveceklerdir. ki zaten o sekil bu sekil demenin hic bi manasi yok. sen onlarin çocuğusun, inan bana belki zor olucak ama basaricaksin. sana inaniyorum. lady gaga ninda dedigi gibi you were born this way baby :)
anonim
dipnot: yozlar bu konuda yorum yapmasin lütfen
anonim
tam lut kavimciler gelmeden kac diyecektim ama geç kalmışım. senin için ne daha iyi olacaksa onu yap dostum. aileni ve tepkilerini senden iyi kimse bilemez. kendini kabul etmişsin sen bunu başaramayanlarda var. şansın bol olsun...
anonim
@kirikanat univeriste öğrencisisin ve hala escinselligin bi hastalik olduğunu mu düşünüyorsun? nerde kaldin orta çağ falan mi ? guldurmeyin ya bu hastalik degil arkadaşlar.
anonim
@kirikanat hiiim o kadar cok anlatim bozuklugu tasiyor ki cümlen, inan bana ne demek istedigini pek anlatamamissin. ama ben anladigim kadariyla anlatayim sana o kisiye biz testosteron yukleyince kendini birden kizlardan hoslanirken bulmayacak, birden aaa ben artik escinsel degilim vuhu diye kendini sevindirmeyecek. bu konu hakkında bir sürü makale okuyup, arastirma yazan bi tıp ogrencisi olarak belirtmek isterim ki sevgili arkadaşım, hormonal tedaviyle duzelecek bir hastalık gibi gormen incitti beni. sadece beni degil bu postu yazan sayin arkadasimizi da. zaten yeterince sıkıntı da sen gidip tedavi ol guzel arkadasim dersen diyecek ki ben hasta miyim? lutfen böyle hassas konularda yorum yaparken daha dikkatli ol. ayrica bayaaan diye uzatmana gerek o kelimeyi. bayan diye hitap edilmesini sevmem. sebebini arastirirsan bulacaksin:) sevgili admin, bu arada anonim bayan yerine anonim kadın yazsak, daha az cinsiyetci davranmis olmaz miyiz :) bence bir gozden gecirilebilir bu mevzu:) tesekkur ederim, okudugun icin. amacim seni kirmak incitmek degil @kirikanat. sadece bazı konularda daha objektif bakmani tavsiye ederim. guzel gunler dinlerim, vize haftanizda başarılar