anonim
tanımlayamadığım bir sorun var. öyle bir his ki gün içinde fark edilmiyor. ama geceleri ansızın gelip kuruluyor göğsüme. boğazımı acıtıyor. geçti dediğim şeyler geçmedi mi acaba diyorum. sonra bir fotoğraf karesi ile bunu anlamaya çalışıyorum. İnsan birini sevdiğini nasıl anlar? ben bu sorunun cevabını gerçekten bilmiyorum. yani şöyle şöyle olur deyip cevap veremiyorum. ama... cümlelerim yarım kalıyor. belki de tamamlamaya korkuyorum. tıpkı bazı şeylerden korktuğum gibi. ya da gururum izin vermiyor. aslında mantıklı düşününce iyi de yapıyor. tekrar aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. tabii ki saçma bir şekilde genelleme yapmıyorum ama çok kırgınım. aslında bir süredir normaldim ama olağan dışı şeyler oldu ve duygusal yönüm baskın taraf oluverdi bu gece. sınav haftası demeden kimseye haber vermeden deniz kenarında buluyorum kendimi. hatta serin havayı bile umursamıyorum. bazı insanlar bir kaç gündür olan güneş gibi. evet adları güneş ama ısıtmıyor. olmasına rağmen yine de üşüyorsun. yalancı da diyebiliriz. hayat hep aynı düzende devam etmiyor. bu aralar üst üste gelen şeyler bir parça uzaklaştırdı beni insanlardan. hatta çoğu şeyden. ama dediğim gibi hayat aynı düzende değil. kim bilir belki de sıcak, güneşli zamanlar yakındır. bertuğ cemil- yağmur . İyi geceleriniz olsun.

Yorumlar

alpheratz ✨
oooo bertuğ cemil.
alpheratz ✨
zaman zaman öyle şeyler olur, ruh halimiz sabit değil bizi standartlara oturtmayan da bu ruh hallerimiz zaten yoksa dediğin gibi genelleme yapardın haklı da olurdun. başkasından güneş olmasını bekleme kendin güneş olmalısın. hep mutluluğumuzu karşı tarafa yıktığımız için biraz yorulup kırılıyoruz. kimse de bizim güneşimiz olmak zorunda değil. güneş olacak insan da vardır ama emin ol sandığından daha az. evet güzeldir sesi.
anonim
geçmişimden kurtulmak gibi bir niyetim yok tamamen. ama bazı şeyleri unutmak isterdim. bunlarla yaşamayı öğrenmem gerekiyor sanırım esas nokta burası. zaten bunu kavradığım zaman her şey tamam olacak gibi. bir anda çıkıp gelmese psikolojik olarak savunmasız olduğumuz zamanlarda bazı anılar bu şekilde olmaz da daha öğrenemedim bunu kontrol etmeyi. bir gün olur umarım. aslında güneş mevzusu örnek vermek amaçlı oldu. yoksa misal veriyorum yalnız başına sinemaya gitmeyi tercih edebilecek kadar kendi kendini mutlu edip, insanlara bunu bağlamamaya çalışan biriyim elimden geldiğince. buna geçişim de sırf kış güneşi gibi olan birileri yüzünden başladı. güneşten kastım o esasen yani. bazen bilinçli de yapıyormuşum gibi geliyor bu çökmüş ruh halini uzun süre görmeyince bir problem var sanıyorum o kadar yer etmiş ki :) garip velhasıl. @alpheratz
alpheratz ✨
hangimiz normaliz be anonim:) bol şans.