anonim
arkadaslar lutfen fikir verin. kardesimin telinde connected mesajlarna bakmak zorunda kaldim. ve intihar edecegm. kolumu kestim kaniyo fln gbi konusmalar yazmis karsindaki kiza. tbi bi yerini kesmemiste oyle yzmis. bz aramzda pek knusmayz onunla bu tur konulari. bi manyaklik yapmasindan korkuyorum. ben onu kotu etkilemeden bu konuyi nasil hallederim . psikolojisi iyi degil kardesmn sanirim. ve yardm edin nasil bi yol izlemeliyim

Yorumlar

Дан БилзЭрхан
ya rahat ol bişey olmaz mazlum edebiyatı her zaman kazandırır kardeşin işi kapmış tebriklerimi ilet
limos
eğer tek belirti c2yse sorun yok orda herkes intihar eder konuşma başlasın diye bunlarda geçiyor zamanla .(kendimden biliyorum 😎)
alpheratz ✨
boynuz kulağı geçmiş :d
neutron
yaşı gereği normaldir ama sen harfleri niye yutuyosun ki
Dede
ezerler bunu ilerde haberin olsun
anonim
ergenlikte dahi olsa bir insanın intihar fikrini dile getirmesinin normal bir şey olmadığı yukarıdaki yorumundan belli zaten. neyse @anonim_bay ben psikolog değilim ancak bu önemsenmeyecek bir şey değil. eğer ailenizde kardeşinle daha rahat iletişim kurabileceğine inandığın birisi varsa konuyu ona açmanı tavsiye ederim. tabi bu kişi "ergenlikte olur yeaaa" diyen bir tip olmazsa daha işe yarar olur. en azından bir sıkıntısı olup olmadığını çözebilirsin. varsa zaten tedavi edilmesi gerektiğini söylememe gerek yok.
anomine
bir psikolog şöyle demişti bana " eğer insan intihar etme fikrini bir kez bile aklından geçirmişse, o kişi buna meyillidir".
anomine
bana adamın bana söylediğini paylaştım. ben çok şaşırmıştım ve içimden şöyle demiştim " bunu aklından geçirmeyen bir kişi var mıdır ki? demek sağlam bi tane insan yok bu dünyada"😉😁 @odin
puccohenzaps
@chiko biraz seninle mazlum edebiyati yapalim mi delikanli