bisherlockdegilsinamafikirguzel
1 ay sonra mezun olcam hala şöyle entelektüel, bilimden sanattan anlayan, kültür sanatla içiçe, en azından kitap okuyan ve film izleyen bi arkadaş grubum, hatta bi tanıdığım bile yok. sürekli yat sürekli yat bu kadar boş nasıl yaşıyor bu insanlar. ha bi de 'amma çok biliyon sen yeaa' tripleri var bunların çıldıyorum.

Yorumlar

alpheratz ✨
İnsanların amaçları kendilerini geliştirmek değil çünkü. adamların hayat planı karı kız peşinde koşmak ikinci olarak okulu bitirmek. gerçi senin dediğin insanlar kendilerini her yerde belli de etmez. kültür sanat derken seviyesini bilemem ama kitap okur bilimle fazla iç içe biriyim. bunu sağda solda öne sürmem reel hayatımda. belki kulüplerde denk gelip tanışırsın böyle insanlarla yoksa kimsenin alnında yazmaz.
joker
seyahat engelin yoksa takılalım 😁
kontaminasyon
genelde herkes aynı sorundan muzdarip, herkes entelektüel.
anonim
millet yeni bir sey keşfeder bizimkiler de yeni kız keşfeder. cok boş bir nesil yetisiyo bos bos dunyaya cocuk getirmekle is bitiyo sanki. egitilmis insana ihtiyac var.
bisherlockdegilsinamafikirguzel
@odin bu sitede yeniyim belki bu sebepten çok fazla analiz etme şansım olmadı insanları fakat reelde şansızlığın dibini gördüğüm ortada
doudou
cevremde sana gore birisi var o da entel... sanattan gir filmden cik. sever kendisi
cenek
estetik ve etik seviyeyi aşmak ile ilgili bir durum.. toplum dışı oluyor insan bir süre sonra tabiki olumlu anlamda.. alpheratz mükemmel bir tespit✌️
kanguru
sen bunun bilincine varmışsın buda birşey asıl vahim durumda olanlar bunun bile farkında olmayan hayatı dolu yaşadığını sananlar bu gün ağaçların altında kuş cıvıltıları eşliğinde yarım saat kitap okudum bugün elimden gelen buydu bunu yapmak bile beni inanılmaz rahatlattı. İpleri eline al kimseye bağlı olmana gerek yok.