anonim
yaşadığım durumun ne kadar zor olduğunu anlatamam. bundan kurtulmak için ne kadar çaba sarf ettiğimi kimse bilemez. ama elimde değil değiştiremiyorum. ben bir imkansıza tutuldum. ben bir kıza aşık oldum. evet evet doğru okudunuz. bir kıza. tek bildiğim onu çok sevdiğim. evet ben hor görülen, dışlanan, çoğu kişinin uzak durmak istediği, nefretle bakılan, insan olduğu unutulan, sadece yaşamaya çalışan, kendi halinde milyonlarca insandan biriyim...

Yorumlar

alpheratz ✨
zor olduğunu biliyorum ama yönelimlerinden dolayı sana tavır alan insanlar ne kadar gerekli olabilir ki?
pirinc
kendini yalnız hissetme, yalnız değilsin. senin yüreğinin güzelliğini göremeyenleri sen salla gitsin. kalıpların abv.
bisherlockdegilsinamafikirguzel
cinsiyetçilik ırkçılığın bi diğer versiyonudur. İkisi de tarihler boyunca savaşların, kanın, ölümlerin, öfkenin en büyük sebebi olmakla birlikte dünyanın saplandığı en derin bataklıktır. kimse cinsel yönelimlerinden dolayı dışlanamaz, ayrıştırılamaz ve toplumdan soyutlanamaz. sen ben hepimiz farklılıklarımızla rengiyiz bu dünyanın. eğer farklı olmasak hepimiz aynı olsak dünya zifiri siyah olurdu. biz varız ve dünya rengarenk, biz varız ve gökkuşağı bizden aldı rengini. utanma sakın! dik dur! özgür kal! sen tabularını yıkmazsan toplum tabuları asla yıkılmaz! seni, kendimi, herkesi ve farklılıklarımızdan doğan bu bütünü seviyorum! özgür kalın!
anonim
sizin özgülüğünüze sokşm
anonim
cidden çok yazık! bunu yazanın bir hemcinsim olduğuna inanamıyorum. umarım cinsiyeti yanlış seçmiştir. aksi takdirde özellikle bir kadının böyle bir duruma küfür etmesi çok yazık!!!