anonim
arkadaşlar size birşey danışacağım.özellikle erkek arkadaşlar yardımcı​ olabilirse çok iyi olur.daha önce burada bir paylaşımda bulunmuştum.bir etkinlikte gördüğüm birinden, özellikle de gülüşünden çok etkilendiğim için ona ilk mesaji atıp atmama konusunda.çoğunluğun onayı sonucuyla gaza gelip yazdım.neyse çocuk da döndü.yani en başında biraz ilgisizdi,zorla konusuyor gibi.ben de herhalde sicak bakmiyor diye düşündüm, rahatsız etmek istemedim.çunku mesaja cevap verip çıkıp ertesi gün yazıyordu.yani her gün toplasan 2-3 msj atmıyordu.sonra bı ara mesajı görüldü yaptı.upuzun bir süre yazmadi.ben de yazmadim.neyse şimdi beklemediğim bir anda msj attı şaşırdım.ben daha birşey demeden gönül işlerine geldi konu.açik konuşmamı istedi.ben de hayatımda ilk defa bir erkeğe karşı açık oldum.hissettiklerimi üstü kapalı söyledim.yani onu hoş bulduğumu felan.neyse her şey güzel buluşma günü ayarladik.sonra bu gülüşü güzel beyimiz dedi ki sarılalim mi.ben şok.yani beklemiyordum.ne diyeceğimi de bilemedim.dolandirdim lafı.dedigim gibi bu konulara pek hakim değilim.yani hemen etiketlemek de istemiyorum ama bunun anlamı ne.amaci ne olabilir.yani belki bir şeye üzüldü,morali bozuldu ilgi, şefkat istiyor.bu tarz birşey olabilir mı?

Yorumlar

anonim
djkssndjsn kesin şefkat istiyordur bacım sarılın sarılın dndnsmz
anonim
direkt niyetini apaçık soylicek hali yok heralde. sarılalım mı diyerek seni ölçmek istemis. eger cevabın evet olduysa bi sonraki soru daha korkutucu !
anonim
iyi niyetli dusuneyim diye bi yanlısa girme. ilk bulusmada sarılalım mı nedir ya sen de lutfen biraz akıllı ol. kucuk degilsin cahil degilsin kendini koruyup kolla yani.
limos
sarıldın mı sarılmadın mı onu niye söylemiyon merak ettim 🙄
alpheratz ✨
amaaan koyver gitsin sevişen de ölüyor sevişmeyen de 😂
chen
İlgiinç. buluşur buluşmaz mı sordu? yoksa konuşmanın ortasında hadi sarılak falan gshah yoksa ayrılırken mi sordu? ortadaki seçenek değilse altında bi şey aramaya çok da gerek yok ama bu son mesajdan öncesinde garanti sevgilisi falan vardı ben sana söyleyim
neutron
yeni nesil çok acayip diyecem de biz de aynı kuşağız vallah çok ilginç
Guvenvermiyordemissin
masum duygularınızı kötü amaçlara alet ettirmeyin sonra kalbinizden olursunuz
luna
aynı şey başıma geldi. bu tür kişilerin sayısı oldukça fazla demek ki. pek hayırlı kimseler olduklarını düşünmüyorum. yorumlarda ki düşüncelere de katılıyorum. biz masum düşünsekte maalesef her zaman karşımızdaki insan öyle olmuyor.
anonim
mesajlaşırken dedi.bulusmadik daha.ki dediğim gibi lafı dolandırdim onun üstüne yazmadı daha.ciddi bir şekilde fikrini söyleyip yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
chen
anladım, o zaman ondan bi yol olmaz hiç bulaşma iyisimi. rica ederim :)
girgirina
ilk bulusmaniz olacak ve boyle soylemesi biraz garip,sevgiye merhamete ihtiyaci olan sarilalim yerine daha masum seyler isteyebilirr ki ilk bulusmaniz olacak.seveceguniz asık oldugunuz insanlari duzgun secmeli.