anonim
koca bir yılı bitirdim koskoca ikinci sınıfım artık :d hoşça kal samsun...
üniversite okumak gerçekten çok güzel kim ne derse desin omü yü seviyorum arkadaşlar. yıl içinde çok güzel etkinliklere katıldım güzel zamanlar geçirdim belki de kendimi tanımaya yeni başladım. pek çok özelliğimi yeni keşfettim çünkü hayatımda ilk kez derslerden ödevlerden çok kendime zaman ayırdım. tek başıma ayakta durmayı, bilmediğim yeni yerlerdeki sokakta cesaretle yürümenin verdiği hazzı anlatamam.
ben yapabilirim demek o kadar güzel ki. şimdi böyle kimbilir kendi paramı kazanınca nasıl da huzurlu mutlu olacağım :) kadın olarak bu o kadar değerli bir his ki. tabi bir teşekkür de buradan aileme gitsin.
güzel dostlarım oldu hepsini de özleyeceğim.
peki ya o? yazmasam olmazdı. İşte yüreğim buruk maalesef. onu bir daha göremeyeceğim okulda. ben nasıl saf bir merakla başladıysam bu yıla o da belki de her şeyi yaşamış olarak bitiriyor. acaba okur musun bu yazıyı cidden merak ediyorum. okusan ne düşünürsün acaba... yazım hatalarım gözüne batar mı mesela? benden haberin olmadı, sahi hiç dikkatini çektim mi ki yoksa her zaman öylesine biri miydim? sanırım öylesine biri olmam daha iyi olurdu, düşüncelerimden hislerimden hiç haberin olmadı şimdi bunu okusan bile ne anlam ifade edebilir ki senin için? hiç belki de...
öyleyse umarım hep çok mutlu huzurlu olursun inşallah hakkında hayırlısı olur her zaman. umarım şu son gecede kalbimi hiç olmadığı kadar burkan bu his daha da büyümeden son bulur.
herkes kendine iyi baksın, samsun'a iyi bakın! hadi bakalım gençler selametle... :)

Yorumlar