anonim
şu 2-3 yılda ne kadar çok şey kaybetmişim be. özellikle yapayalnız geçirdiğim şu ramazan dönemi her şeyi yüzüme vuruyor. çok güzel dostluklar kurduğum lise bitmesine rağmen biz birbirimizden kopmamak için sık sık bir araya gelirdik. geceleri sahurdan sonra sabaha kadar yeri gelir flörtleştiğim bir kızla yeri gelir samimi bir arkadaşımla konuşurdum. öğlene kadar uyur mutlaka bir arkadaşımla buluşur vakit geçirirdik iftara kadar. tabi yeri gelir ben iftara davet ederdim, yeri gelir karşının davetine icabet ederdim. herşey çok güzeldi anlayacağınız.
tabi lise bitince hayatında bir değişikliğe gitmek zorunda kalıyor insan. sınava bir kez daha hazırlandım. bu süreçte sosyal medya ile bağımı kestim. bir arkadaşım benimle aynı yola baş koymuştu. daha önce duygusal olarak zor zamanlar geçirdiğinde yanında olduğum bir arkadaşım. biz tabi birbirimize daha sıkı sarıldık eskisinden çok daha samimi olduk. artık 2 arkadaş değil 2 dost olmuştuk. bizi bizden daha iyi kimse tanıyamaz. dünyaya bakış açılarımız, inançlarımız, değerlerimiz her şeyimizi biliriz. çok güzel zamanlar geçirdik. ama hedeflerimiz de farklıydı. farklı üniversiteler, farklı bölümler. gözden ırak olan gönülden de olur derler ya harbiden öyleymiş. başlarda hep arardık birbirimizi ama zamanla kopmaya başlıyor insan. hayatına yeni insanlar giriyor. bir bakmışsın ne ondan bir telefon gelir olmuş nede sen onu arar olmuşsun.
tabi üniversite dostlukları olur insanın burayı da değerlendirmeli değil mi? İşte beni bu noktaya getiren olay da burada oldu. bu dönemi sevgili dostlarımın "beni terkeden kızın dostluğunu" bana tercih etmelerini izleyerek bitirdim.
artık telefonu elime aldığımda konuşacağım ne eski bir dost var hayatımda nede yeni bir arkadaş günlerimi yalnız başıma depresyonda geçiriyorum. bu yazının sonuna pek olmayacak ama hayırlı ramazanlar dedikodu ailesi.

Yorumlar

sezonsonu
üzdün be karşiim kendine yeni bir hobi ya da farklı bi alana yönel gerçekten faydalı olur
Maviş 🐣
hepimizin üniversitenin belli bir döneminde yaşadığı şeyleri yaşamışsın 😊 ama inan ki o günleri de atlatıyor ardından güzel dostluklarla devam ediyorsun hayatına ve lisedeki arkadaşlıkların da birden eskisi kadar samimi olmasa da görüşmeye devam ediyorsun. çünkü lisede daha masum ve saftık insanlar o yüzden o dostlukları arıyor bir süre sonrasında. canını sıkma daha yaşın küçük belli çok güzellik yaşayacaksın daha yolun başındasın 😊