Дан БилзЭрхан
şuan samsun'da öyle bir yağmur var ki bu gidişle yarım saat sonra meteoroloji 1.60'ın altındaki insanları dışarıya çıkmaması konusunda uyarır ve böylece tüm samsun eve hapsolur :d

Yorumlar

database
160 altı yorum da atmasın gerek yok 😂😂
Дан БилзЭрхан
160 altı nefes alsa kafi 😂😂 @database
orlito
küfür eden kızları duyar gibiyim 😄
Tanrınınkırılankadehi
çok saçma gerçekten.İnsanın boyunu seçme veya değiştirme şansı yok.uzun boylu insanlar bilmiyor ki bazıları çok kafasına takıyor boyunu.lisede boyu 160 olan bir erkek arkadaşım vardı.hep morali bozuktu çocuğun.takma boş ver dememize rağmen sürekli bu şekilde dalga geçenler olduğu için bir şey değişmedi.bu arada bu arkadaşım hacettepe tıp kazandı.dalga geçenlerde orada burada sürtüyor.yani olayın hiçbir zaman boyla ilgisi olmadı.gülecek başka şeyler bulabilirsiniz bence.
Дан БилзЭрхан
ahahahaha ne olur ciddi olmadığını söyle bana ya :d geçtiğimiz haftalarda istanbul'da sel olduğunda sosyal medyaya konu olan meteoroloji uyarısına atıfta bulunurken eş zamanlı olarak da sitemizdeki inanılmaz değer verdiğim minnoş ve bir o kadar da minyon arkadaşlarımıza (kendilerini çok iyi biliyorlar) yönelik yazmış olduğum bu yazıyı ciddiye alarak bu upuzun ve üzülerek söylemeliyim ki çok dar bir düşünce yapısına sahip cümlelerle kurulmuş yorumu yaptın sen de öyle mi? o zaman sana şunu söyliyim ben 1.87 boya sahip olmama rağmen lisemin son senesine kadar 1.60tım ve lakabım da cüceydi. gayet de kendimle barışıktım belki hacettepe tıp kazanmadım ama en azından orada burada sürtmüyorum. tabi yeni olduğun için bunca şeyden bihabersin ve ben de bunu göz önünde bulunduruyor ve görmezden geliyorum. iyi eğlenceler @p.e :)
Xxgv
ben de samsun dayım şu an malesef eve hapsolamayacağım 😂( boyumun uzun olduğunu ifade etmek için ben 😂)
Tanrınınkırılankadehi
bildirim gelmişti oysa ki artı olarak yazmana gerek yoktu.neyse.her şeye cevabı olan bir kişilik olduğunu bilerek yazmıştım zaten şaşırmadım.İsteyen üzerine alır söylediklerimi isteyen almaz.sen çok almışsın sanırım.görmezden gelmiş halin benden uzun yazmış.neyse uzatmaya gerek yok.ben sadece bir örnek vermiştim dalga geçenler için :d sana sürtüyorsun demedim bu kadar alınmana gerek yoktu.
Дан БилзЭрхан
olayı uzatmadan tatlıya bağlamak anlamında söylemiştim de sen olayı bambaşka yormuşsun onu da an itibari ile görmezden geliyorum. bildirim gideceğini tahmin etmiyordum hatta kullanıcı isminde noktalama olanlara bir çözüm üretmemiz gerektiğini konuşuyorduk ki böyle birşeye gerek kalmadığını öğrenmiş olduk teşekkür ederim @p.e