mimarlique
herkese iyi akşamlar bir kaç konu da fikirlerimi belirtip kendi köşeme çekilmek istiyorum. ilk olarak şu günlerde youtube daki trend videoları ve çekilen onlarca boş tepki videolarını görmüşsünüzdür, büyük bir çoğunluğumuzun aklına youtube ne hale geldi ibaresinin belirdiğini umuyorum eğer ki bir enes batur fanı değilseniz. buradan ne sonuç çıkarılabilir; tekrarlar insanı bıktırır veya her yerde içeriksiz 'içeriklerin!' görüntülenmesinin insanı rahatsız ettiği gerçeği. peki bu konuya neden değindim her sosyal medya uygulaması gibi omü dedikoduyu da vakit geçirmek ve eğlenmek için kullanıyorum, fakat son günlerde youtubelan paralellik gösteren bir eğilim çiziyor, gelişme adında gelen yenilikler bir şeyler kovalayan onlarca insanı ve 2 3 gönderinin ana sayfamdan kaybolmamasını sağladı, kusura bakmayın ben burayı ciddiye alıyorum fakat her şey her zaman istendiği gibi olmuyor, sitenin gelişmesi için yapılan güncellemelerin bir daha gözden geçirilmesi dileğiyle bu arada beğenip, yorum atıp yetmezmiş gibi paylaşana benden hiçbir şey tekrardan iyi geceler.

Yorumlar

mayk
paylaş butonu çat diye konulmadı, 1 ay kafa yorulup geliştirildi. paylaşımın maksadı senin takip etmediğin birinin mesajını senin takip ettiğin kişi tarafından paylaşıldığında senin görebilmen. ayrıca sisteme yeni kayıt olan insanların eski ve eğlenceli içeriklere tekrar ulaşabilmelerini sağlamaktır. her yeni sistem geliştirmesine belli bir direnç istatistiği mutalaka olur, anlayışla karşılıyorum eleştirinizi. peki sizi rahatsız eden şeyleri ve düzelmesi için yapılabilecek şeyleri yazar mısın?
mimarlique
yarın akşam dm den yollamış olurum @mayk ama özellikle görmek istemediğim halde ana sayfamda fır dönen insanları görünce sinirim tepeme vuruyor gereksiz ağlamalar ve boş içerikleri copy pasteleri görmek istemiyorum o yüzden engelleme özelliği gelebilirse her şey daha güzel olacak gibi.
mayk
baya kolayladık sayılır sistemi, engelleme ve şikayet özellikleri bundan sonra yavaş yavaş gelecek. sistemi yapmadan bunun engellemesine kafa yorsak hiç ilerleyemezdik.