and he lived happily ever after
öğrenci işleri asla ve kat'a eleştirilemeyecek derecede kutsal bir müessesedir. orada görevli kişiler kendini bu işe adamış birer fedaidir. mesela olayın ciddiyetini daha iyi anlamanız için örnek vereyim, başımdan geçen bir olay bu:

üniye yeni başladığım zamanlarda, 18'imi de doldurduğum dolayısıyla sigortam yoktu, okula başlayınca sigortam ne durumda acaba diye merak ettim. öğrenci işlerine gittim, orada görevli olan kadına okula başlayınca otomatik olarak sigortalı oldum mu ben şimdi diye sordum belki konu hakkında bir bilgisi vardır diye. kadın bana zorunlu alınması gereken dersleri anlatmaya başladı. edebiyat, İnkılap tarihi, İngilizce falan; uzem'den bahsetti. 5 dk boyunca bunları anlattı, ben de tabi ciddiyetle kendisini dinledim, sonra teşekkür edip çıktım. çünkü o an bir aydınlanma yaşamıştım, o kadın bedenen oradaydı evet ama ruhen başka alemlerde dolaşıyordu, daha yüce amaçları olduğu kesindi. yoksa sigorta sorusuna uzem anlatma imkanı yok yani hsjdkdk

şaka bir yana cidden bazen çok yoğun çalışmaları gerekiyor sanırım, böyle otomatiğe bağlayabiliyor bir insan gelen geçen aynı soruları sorup defalarca aynı şeyi anlatınca, bıkkınlık geliyordur insana. o yüzden biraz hoşgörülü ve sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum.

Yorumlar