omuluarkadas
keşke gece kulağımda kulaklık, kapşonumu kapatarak sokak lambasının altında yürüyerek kafamı boşaltabilsem.. ama bunu kız oluşum değil, şerefsizlerin çok oluşu engelliyor..

Yorumlar

Sanatçı
bence bu dediğini bir dene @omuluarkadas kimseyi takma 😊 kafan rahat olur hic değilse
98model
bütün erkekler canavar değil veya şerefsiz değil yani bunu yapmanı engelleyen bir şey yok güvenli olduğunu düşündüğün her yerde bunu yapmakta özgürsün
x
x @x
6 yıl
evet belli bi saatten sonra şerefsiz oranı artıyor. 😄
Labtr
😂😂😂
omuluarkadas
@98model wvet bütün erkekler canavar veya kötü değil ama bazıları yüzünden her yerde gezemiyorsun isteğin her saatte dışarı çıkamıyorsun maalesef
omuluarkadas
@EasyToCome o kafa hiç rahat olmaz da neyse..
omuluarkadas
@x belli bi saatten sonra şerefsiz oranı artmıyor ama gündüze oranla gece daha riskli oluyor malum ülkemizde bı yargı var 'o da o saatte dışarı çıkmasaydı !' diye sjdjd !!! maalesef ki ..
omuluarkadas
@nincakaplumbaga sorun da o ya zaten dışarı çıktıktan sonra ailemle de çıkıyorum tek kalamıyorum.. eve giriş çıkış saatlerim belli benim oyle kafama esen her sattı çıkıp her saatte eve giremiyorum odaya giderken bile nereye diye soruyorlar, telefonla konuşsam kimdi yada azıcık odaya gittiğimde yanıma gelip napiyisun tek başına canın sıkılmiyor mu içeri gelsene diyorlar bilmem anlatabildim.. ergoterapi istiyordum kibristaki bi okulda kazan göndeririz dediler puanım yüksekti tutuyordu da hocalar zaten numaralarını vermişlerdi gek misafir ol diye uzak dediler hacettepeye gidim o zamn dedim ilk tamam dediler sonra ortalık karışık diye gindrrmediler yanıkızda oku biz burdakileri tanıyoruz dediler. şart koştum samsunda okursam sizinle kalmam ayrı eve çıkarım hiçbir şekilde de torpil istemem dedim tamam dediler ayrı evde kalmıyorum hocalar bi sorun varmı varsa soyle diyolar ama hiç birinden en ufak yardım dahi almadım soru bike sormadim tek başıma halletmeye çalışıyorum her şeyi.. sorunu anladın mı ?yavaş yavaş ayaklarımın üzerinde durabiliyorum diye bi geçen yıl arkadaşlarla iftara çıktık tek gittim yoksa annem peşime ablami kesin takardi tek gittim aramadı yani çok şok oldum eve 10 da gittim ilk defa bak tabi aradı ama oyke dakika başı değil..
omuluarkadas
@nincakaplumbaga çok teşekkürler ama benimki dertten sayılmaz çok çok şükür bin şükür yani shshsb