Ailenizin Gayriresmi Doctoru
akşam belki de dünya kupasına lider gideceğimiz maç var. eskiden milli maç günleri heyecan yapardım. gün boyu ya ay yıldızlı formamla ya da kırmızı beyaz olan tişörtlerimi giyerdim. neyse yine de ben favori kadromu yazayım da adet yerini bulsun.

kale: açıkçası son haftalarda yükselen performansı nedeniyle harun tekin derim. ancak tecrübesinden dolayı volkan babacan ideal olacaktır.

sağ bek: normalde kaan ayhan derim. ancak göztepeye gittiğinden beri yükselen ve göz dolduran performansı ile sabri sarıoğlu plase olarak tercih edilebilir. gökhan’ın sakatlığı geçti belki luce onu da düşünebilir.

stoperler: ömer toprak ve çağlar söyüncü oynatılacak. ancak ömer toprak çok hata yapıyor. ve İzlanda yumuşak bir takım. sert oynamak lazım. yalçın ayhan ve çağlar söyüncü iyi bir tercih olacaktır.

sol bek: caner ilk akla gelen kişi. evet ben de katılıyorum ancak son zamanlarda dedikodular vs kafası maçta olmayabilir. eğer maç başı temkinli oyunla başlanacaksa kesinlikle İsmail tercih edilebilir.

defansif orta saha: mehmet topal stoperlerin arasına yerleşebilmesi ile defansı sağlam tutmak adına iyi bir tercih olabilir. ancak daha fazla hakimiyet ve daha fazla pres isteniyorsa bu mevkide ozan tufan plasesini görebiliriz.

orta sahalar: belki de forvetle beraber tartışılmayacak tek mevki. çevikliği ve teknikliği ile oğuzhan özyakup abisi emre belözoğlu’nun tecrübesini de yanına alıp orta sahada milli orkestraya şeflik yapacaktır. eğer bu oyuncular cezalı veya sakatsa hakan çalhanoğlu da çok ama çok iyi bir tercih olacaktır.

sağ kanat: emre mor seslerini duyuyor gibiyim ama yine de siz siz olun hemen emre gibi toy bir oyuncunun o sert İzlanda savunması arasında kaybolabileceğini unutmayın. genç futbolcu aşığı benim aşkımı roketlemek için yusuf yazıcı ya da abdülkerim de denebilir

sol kanat: açıkçası hakan burada oynayamıyor ama yine de denenebilir. burak eskiden sol açık oynardı hızı ve hırsı ile orayı zorlayabilir. ne kadar istemesem de arda turan hamlesi de burada görülebilir. ki yüksek ihtimal kaptan olmasına mükabil arda oynayacaktır.

forvet: yukarıda belirttiğim gibi tartışmasız cenk tosun oynamalıdır. belki plase yukarıdaki varyasyonlara göre burak da oynayabilir.
uzun yazdım okumayanlar olacaktır 🙈🙈🙈
haydi aslanlar yüzümüzü kara çıkarmayın🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Yorumlar