Ailenizin Gayriresmi Doctoru
şimdi biz uyandık ama tabi olayın sıcağıyla fark etmemişiz. kol sırt vs yani açıkta kalıp darbe almış her yer morarmış. kuzenim de ben de kara kara düşünüyoruz. akşam oldu. tabi annem ve teyzem soruyor. oğlum siz kavga mı ettiniz. anneme teyzeme önce yok dedik ama nafile. bizi apar topar doktora götürdüler. darp raporu aldılar. şimdi olsa ilk yapacağım şey ama serde delikanlılık var ya dayak yediğimiz resmi kurumlarca da biliniyor. polise şikayet ettik ama bi sonuç olmayacağını bile bile. biz de and içtik, artık komalık olsak da bu raporu onlara da aldırtıcaz. tabi olayın soğumasını bekledik. üstünden geçti bir ay. sonra planı yaptık. biz maç ayağına gidicez yine. tabi bu sefer yalnız değiliz mahalleden kankaları da topladık ama onlar ortama uzak bekliyorlar sadece izliyorlar. biz bunlardan bizim kuzeni ilk itene bağırdık gel buraya hesap kapatıcaz. bu da tabi itlerini de getiriyor yediğiniz dayak yetmedi mi falan. dedi ki kuzenim tadı damağımızda kaldı. sonra geçirdi çocuğa çocuk yığıldı. aynı anda ben de önümdekini yığdım yere. tabi bu sefer akıllıyız geri çekile çekile geliyoruz. 4-5 öyle indirdik. planı da uyguladık sırtımızı duvara verdik. sonra duvarın arkasından bizim cengaverler atladı. başladık bunları ayıklamaya. tabi bunlar dayağı yiyince kaçtılar ama ilk yığılan baygın yatıyor. baygın da değil aslında darbenin şokunu atlatmış ayaklandı ama diğeriyle beraber. biz bir kere yemin etmişiz. bunlara darp raporu aldırıcaz. bunları ikimiz bi güzel dövdük. ağız burun güzel bi makyaj oldu. sonra bizim arkadaşlardan biri babasının arabasını aldı. bunları hastaneye götürdük. arkadaşlar bizi bıraktı gitti. biz de işte doktora diyoruz doktor abi kavga çıktı arkadaşlarımızı dövdüler falan. bunlarbaygın. yavaş yavaş ayıldılar. biz de kapıda oturuyoruz. hrmşire geldi dedi ki çocuklar sizin arkadaşlar uyandı ifade veriyorlar. ulan ifade hiç hesapta yoktu bunlar bizi görür görmez polise bağırıyorlar abi bunlardı bunlardı diye. polis bizi aldı ekip otosu geldi bunları da aldı götürdü. biz de şikayetçi olduğumuz için polis de ne yapacağını şaşırdı. polis dedi ki bu sizin ilk vukuatınız değil. belki görümtü vs yok ama bulurum bu şocuklar da sizden şikayetçi. karşılıklı geri çekin vs vs diye. neyse iki tarafın da ailesi geldi. güya tatlıya bağlandı babam bana eniştem kuzenime diğer ikisinin babası da onlara tokadı çaktı. çıktık bunlar tehdit ediyor falan. babam dedi ki ulan bizimkiler insaflı hastaneye götürmüş seni karanlıkta vururum cesedini sabah belediye toplar falan dedi. babam da ufak tefek ama köy çocuğu yapar yani. velhasıl polis geldi😂😂😂 bizi uzaklaştırdı. sonra tabi biz intikam aldık ama oradan sürekli geçiyoruz yani yine dayak yiyebiliriz. her gün yusuf yusuf ile geçtik oradan. ama sonradan duydum ki bizim mahallede bir kıza bu ikisi laf atıp taciz vs girişiminde bulunmuş. mahallelinin de demek ki canına tak etti ki bunları bunlardan kaç tane varsa hepsini sırayla döve döve kovalamışlar.
yani özetle sakın az kişiyken düşünmeden dayak atıcam demeyin. dayak yersiniz. sonra da intikam alırken akıllı olun. şov yapıcam derken adam yaralamadan aranırsınız.
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
gençler toplanın! kuzenimle çingenlerden yediğimiz efsane dayağı anlatıcam şimdi.

2011 yılının temmuz ayı, hava İstanbul’un normal şartlarının üstünde sıcak. zorla kuran kursuna gönderiliyorum.(buradaki zorla, öğrenmek istemediğim için değil, bilmeme rağmen her yaz gönderildiğim için.) neyse kuzenimle çıktık kurstan saat 3 civarı(bizde öyleydi, öğleden sonra fıkıh, islam tarihi falan anlatılırdı) eve geldik, ter arka organımızdan çıkmış. neyse biraz dinlendik. kuzenim dedi ki kanka hep bizim mahallede oynuyoruz bir de sizin buradakilerle oynayalım. dedim şu arkada sürekli bir grup top oynuyor. velhasıl, çıktık yürüyoruz. baktık bunlar oynuyor. sa as faslını atlattık. bizi beraber bir takıma koydular. (efendime söyleyeyim biz de şu an tff 1. ligde olan o zaman adı duyulmamış ümraniyesporun seçmelerine katılıp kazandık ama klasik türk ailesi mantığıyla okulunuzu okuyun denilerek gönderilmemiştik) neyse başladık oyuna birimiz sağ açık birimiz sol açık 8 e 8 oynuyoruz. biz birbirimizle anlaşıp tanıdığımız için meğersem boktan takımı toparlayıp çatır çutur atıyoruz. her golden sonra da bi seviniyoruz falan. sonra bi kaç pozisyon sonra bizim ayaklara tekmeler savrulmaya başladı. dedim ki kanka bak bunların derdi belli kavga çıkarmak. gel geriye geçelim, yoksa bu işin sonu kavga bizi dayak manyağı yaparlar. neyse geçtik geriye, ama adamlar koymuş kafaya ya sakatlayacaklar ya dövecekler. bir kaç dakika sonra kuzenimi indirdiler. kuzenim adama vuracak durdurdum. ama bizimki hırs yaptı adama çift daldı. zaten herşey burada başlıyor. çocuk kalktı küfür edip bizim deliyi itti. bizimki de vurdu çocuğu indirdi. ben arkasından gelene yapıştırdım. abi vuruyoruz bitmiyorlar. bunlar delikanlılığı bıraktı tek tek gelirken hep beraber geldiler. tabi biz yere düştük. dedik ölmeyelim kafayı koruduk. yine iyi korunmuşuz bir tek sırtımıza darbe aldık. tabi bi bayılmışız. kafayı kaldırdığımızda hava kararmış. kalktık eve gittik. kuzenimi de bize götürdüm. benim tek kişilik yatağa düşmüşüz. en son hatırladığım oydu. sabah kalktık. sabah dediğime bakmayın. nereden baksanız öğleni geçmiş ikindi olacak. tabi biz hala şaşkınız. sonra planlar yapıyoruz intikam yeminleri falan ama planların hepsi çöp. yine dayak yeriz. sonra tabi intikamı aldık. çok da ağır oldu. karakolluk olduk. o da sonraki hikayede artık :d

Yorumlar

ortayakarisik
oha kaç tane paylaşılmışş
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
sitede donma oldu ondan olabilir
Beginnerdoctor
gsgsggsgsgs ben uzaktan izlerim onun dışında gözüm yemiyor gsgsgsg