Yeni içerik 20934 Saturday, June 22, 2024

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri için başlatılan "Renkli Yarınlar Sosyal Sorumluluk Projesi" ile ihtiyaç sahibi öğrencilere resim malzemeleri ve giysi yardımı yapıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Yerleşkesinde bulunan Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü İletişim Fakültesi son sınıf Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi İbrahim Can Öztürk Bitirme Projesi dersi kapsamında “Renkli yarınlar” adı altında sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Sosyal Sorumluluk projesinde Çarşamba İlçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna toplam 10 İlkokul öğrencisine Çarşamba Kızılay şubesi ve Gönüllü öğrenciler paydaşlığında giysi ve resim malzemeleri yardımı yapıldı.

“Daha Güzel Kalplere dokunacağız”

Sosyal Sorumluluk Projesini gerçekleştiren İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve tanıtım bölümü son sınıf öğrencisi İbrahim Can Öztürk, "Proje, öğrencilerin eğitim materyalleri ve giysi ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra, onların hayal dünyalarını keşfetmelerine imkan sağlamasını amaçlıyor. Biz üniversite öğrencileri olarak devamlı bu tip projeler yapmamız gerekiyor. Çünkü üniversiteler sadece gezip tozma yeri değildir sosyalleşme yeridir de aynı zamanda bu tip etkinlikler projeler yapıp daha güzel kalplere dokunmaya çalışıp farkındalığı arttırmamız gerekiyor." dedi.

eğitim
genel

Trlegendarrow Trlegendarrow @trlegendarrow

Yorumlar

Yorum yapmak için lütfen giriş yapınız.