thor
üzerine düşünülmesi gereken binlerce bilim sorusu varken bizim "insanlarımız" hala "kadınlar niye tayt giyer?" diye soruyor. güzel "insanlarımız"a sesleniyorum. beyninizin bu potansiyelini mesela "elektromanyetik kuvvet mi büyük yoksa yerçekimi mi?" gibi soruları çözmeye çalışsanız dünya'ya daha fazla faydanız olur. hem bu hem öbür dünya'ya. yoksa sizin gibilerin amip'ten tek farkı ışık görünce kaçmamanız.

Yorumlar

z
z @zzz
4 yıl
orjinal sarışınların hepsi senin olsun başkan
karakutuu
aynen giysin ne güzel mini de giysin hatta bikini ile tanga ile gezsinler bizde 5000 motor araçlarla if you toki now diye şarkı açarız ortalık şenlik yeri olur zenci kızlar da olsun araya birkaç tane de çekik gözlü serpiştirin sarışın da rengarek yaşasın ırkların kardeşliği
thor
@karakutuu yazımın herhangi bir yerinde "kadınlar tayt giysin mini etek giysin."diye bir ifade yok. yazının anafikri bu değil.
z
z @zzz
4 yıl
giymesinler kardeşim mini falan hatta kara çarşafla gezsinler bizde inelim sokaklara mini etekli, taytlı, başı açık, alkol içen, eğlenen, sarılan, öpüşen kadınları dövelim, tecavüz edelim, yakalım ten tengi, göz şekli bizden farklı olanları öldürelim köleleştirelim yaşasın ırkçılık
karakutuu
@thor giyemezler mi giymemeleri için bir neden mi var tanga yada mini yada bikini giyince insanlıktan çıkıp başka bir yarattık mi oluyorlar ayrıca sapık olan adam çarşaflı kadından bile etkilenir. adam olanda çıplak gelse donupte bakmaz .
z
z @zzz
4 yıl
@karakutuu beynimi yaktın agam
thor
@karakutuu vurgulamak istediğim şey bunun sorgulanması. git başka şeylerle uğraş diyorum.
thor
@dieoncemore yazımın herhangi bir yerinde "kadınlar tayt giysin mini etek giysin."diye bir ifade yok. yazının anafikri bu değil.
reducto
migreni olanlardan özür dile!
karakutuu
@thor sorgulayan adamda sıkıntı vardır zaten bunun insanın aklına gelmemesi lazım aynı şey pedofili için de geçerli kız çocuğunun shortla gezmemesi gerektiğini düşünen biri aslında pedofilidir.
thor
@karakutuu ben de zaten bunu sorgulayan kişilere ithafen yazdım mesajı.
karakutuu
@thor bende sen yazıyorsun sandım sözlüğe bakmamıştım bu nerden çıktı diyorum kendi kendime erkekler azcik akıllı olup adam insan olsa kızlar daha rahat olur kendilerini korumak zorunda hissediyorlar ve bu kadar sapık içinde haklılar