citlembik
eveet simdi gelelim benim derdime. sesini cok ozledim. suan onu arayacak kadar cok caresizim. cok aciz bi durum da degil miyim sizcede? benim bu zamana kadar hep duylarim agir basti mantigim degil. bunun ustesinden nasil gelebilirim. artik mantigimla hareket etmek istiyoruk duygularima kapilarak degil. bu arada aramamak icin kendimi cok zor tutuyorum.

Yorumlar

dislananmuhendis
aciz değilsin. arama. bugüne kadar yaşadıklarınızı dusun. sana yaşattıklarını. anneni ara arkadaşını ara müzik dinle dedikodu yap ama onu ariycak kadar gereksiz bişey yapma. arama özlerse o arar. boşver.
Gerekovic
arama. İradeni kullan. bitmiş bir ilişki sanırım. ve bitmemesi için elinden geleni yaptın, değil mi? İçin rahat olsun o zaman. İradeni kullan ve arama.senin yapabileceğin bir şey yok artık. olmaz onunla. bunu kabullen. yani ben olsam böyle yapardım.. duygular mantıktan ileri gelir zaten bence..
citlembik
hic haketmedigim seyleri yasiyorum, yasatiyor. benimde icin hayirli olan bu belkide ondan yasiyorum bunlari. oyle cok ozluyorum ki gormuyorum duymuyorum hissetmiyorum artik. bunlari yasamayi cok ozledim ben. evet bitmemesi icin elimden geleni yaptim ama bitti. İnaniyordum ben ona ya cok guveniyordum. beni birakmasi icin ona hak verecegim hic bi durum yoktu ki
ejderiyaci
şimdi iki türlü bu durum.ya seni çok seven birisi vardı,yapamadınız çocuk seni seviyorken dağıldınız.ya da birbirinizi çok seviyordunuz o gitti de sen onu özlüyorsun.eğer o gittiyse onu araman pek bir şey fayda etmez.çünkü gitmiş senden.çorbana kıl düşse affedersin içmezsin onu değil mi? İçmezsin.şimdi ne alaka deme bana bozuşuruz.ejderiyamla yakarım seni.
dislananmuhendis
eeee herşey ortada citlembik arama. kıl sonradan düşmüşse içerim ben yani benim sacimsa 😄 tüm igrencligimi döktüm
Gerekovic
canım sal çayıra, mevla'm kayıra. hayırlın değilmiş demek ki..
citlembik
cok seviyorduk birbirimizi en azindan ben oyle saniyordum ejderiyacim. sevmedi diyemem. hissettirdi cunku bana. simdi gel de sorma bu adam neden bitirdi?
ejderiyaci
o adam bitirdiyse yeni birisi vardır.açık ve net.
citlembik
bende ki bu sesini duyma istegini nasil bastiricam. ailemin yanindayim zaten. biliyo musunuz sirf onun icin baska sehre gitmedim burda kaldim ben. ama yaptigimdan pisman da degilim. gitseydim yine bitecekti bu sefer kendimi suclayacaktim gittigim icin bitti diye. simdi kaldigim icin suclayamayacagima gore sorun bende degilmis. oh be az da olsa icim rahatladi. İyiki varsiniiiiiz :))
Gerekovic
canım aç bir kitap oku :d ya da aç yabancı dizi izle. prison break. breaking bad dediler bir ara izleyeceğim :) film de izleyebilirsin. aşk filmi olmasın ama bak :) teşekkür ederim kendi adıma :)