hayatoyuncusu
bizim halimiz ne olacak!!! arkadaş bu kızlar aldı basını gıttı bız ne yapıcaz ınstagramda onerılere bakıyorum begendıgım bır kız oluyor fotograflarına bakıyorum 300 lıke 500 lıke gelde şimdi bu kıza mesaj at :d kızın sabah uyandıgı fotosunu bıle 300 kısı begenıyor bu kız daha bize bakar mı ? bu gıdışle bekar kalacagız :)

Yorumlar

Yabadabadu 🔥
sen qde git, beğenisi en fazla 70 ve takipçisi az olan kızları beğen. o zaman evde kalmazsın belki şansına alan olur.dd
anonim
benim instagram hesabım varken 50-60 beğenim oluyor da.şimdi yok.her önüme geleni kabul etmiyordum. istersen bul beni :d pişman olmayacaksın garanti veririm.
anonim
o 300 begeninin çogu erkeklere aittir kesin.simdi genellemiyim ama biz de bi erkeğin profiline baktigimizda bakiyoruz ki takip ettiklerinin çoğu kiz.harem kurmuş sanki instagram sayfasinda mubarek.beni eklemiş olan boyle kişileri direk engelliyorum.o kadar kiz takip ediyosun gözün doysun. kabul etsem foto atsam görmez bile o kargaşa da gormesin de zaten😏ay neyse demem o ki bu devir de kiz da erkek de ayni arkadasim.İyisine denk gelmek umuduyla😊
imhotep
İsteyenin bi yüzü kara istemeyen zenci
hayatoyuncusu
dipnot sana kesinlikle katılıyorum :d
anonım bayan : garantı verdıgın ıcın senı merek ettım doğrusu
pekı bız nasıl bulacağız evlenip yuva kuracagımız ınsanı ??
unicorn
internetten karşı cinsle tanışmamayı tercih etseniz daha sağlam olur ilişkiler bence..ha yok mu çevrende etkilendiğin kız mesaj atarsın tanışmak için felan ama gerçekten de düzgün kızlar da tanımadıklarını eklemiyorlar(istisnaları var tabi..) ve size o fırsat sunulmuyor.internete bel bağlamayın,sanalda başlamasın.
hayatoyuncusu
realde kimse kimsenin yuzune bakmiyor ki bi havalar bi seyler falan isimiz zor valla:)