Артем
suan da hic dogmamis olmayi diledigim aksamlardan birindeyim
hello arkadaslar nasilsiniz! ben biraz calkantidayim bana biseyler onersenize ne yapim ben lutfen "git kopruden atla ehe" tarzinda embesilce seyler olmasin ciddiyim :d.oneri istiyorum cunku olumden baska seyler dusunmek istiyorum son zamanlarda cok insan kaybettim. zaten fazla dusunen birisiyim ve isin kotu tarafi artik olunce huzura kavusabilecegime inanmaya basladim bi insanin hayati bu kadar mi bozuk olur onceden insanlari mutlu edebiliyordum hala edebiliyorum gerci ama demek istedigim sey onceden hicbisey yansitmadan,belli etmeden hayatta hic derdim yokmus gibi insanlari mutlu edebiliyordum fakat artik daha fazla icimdeki karanligi tutamiyorum mitinglerde vs dagitilan mesir macununu almak icin barikatlari yikip birbirlerini cigneyenler var ya heh iste tipki o guruh gibi icimdeki butun setleri ve duvarlari yikip geciyor karanligim baya igrenc bi durumdayim bana yardim edin lan aydinlatin karanligimi...(bana ozgu cok garip bi yazi oldu farkindayim :d)

Yorumlar

admiral
dostum ben sana şimdi hayat çok güzel her şey iyi demek istemiyorum çünkü yaşadığımız dünya bok gibi ilk defa kötü bir kelime kullandım özür dilerim. bu dünya böyleyken senin yaşadığın şeylerde kötü şeyler fakat bu hayatta güçlü olmak durumundasın bende her şeyi kafama takan birisiydim ama arkama dönüm üzüldüğüm insanlara bakınca keşke üzülmeseymişim dedim sana önerim sende hayatı fazla takma çünkü herkes senin gibi kimse altın bir kabukta doğmadı ve kimse öldüğünde 1 lira dahi götüremez. sonuç olarak eğer seni üzen birileri varsa hayatta onu bırakman daha iyi olur. düşünme.. çünkü insan dünyada çok az yaşam sürüyor ve ölüyor. bunu erken fark etmen gerekir eğer son zamanlarında fark edersen zaten az zamanın kalmış demektir. bi bak camdan dışarı insanlar bir oraya bir buraya gidiyor. İnsanlar her şeyden bi haberlerken senin boşlukta olman çokda anlamsız değil. eee ne yapacaz madem? bunu bende çok kez kendime sordum. bir resim hayal et bir ev 2 tane dağ ve ortsından geçen bir dere. dünyanın en sıradan resmi olsa gerek ama oraya bir bahçe, güzel bir kız, küçük bir köpek, renk renk çiçekler... sığdırmak senin elinde. eğer hayatın bir tablo olacaksa dünyada milyonlarca renk var kullan onları ve kendi hayatını kendin renklendir. tablo tamalandığında hayat senden boyalarını ve fırçanı alacak insanlar tablona bakıp hayran kalacak yada lanet edecek bütün marifet nasıl yaptığında. dostum hayatta başarılar umarım istediğin huzura kavuşursun ama sana şöyle söyleyeyim ölmek huzura kavuşmak değildir.
Eleni
tek bir şey, sadece tek bir şey.

"suan da hic dogmamis olmayi diledigim aksamlardan birindeyim
hello arkadaslar nasilsiniz!"

bu cümle aptal bir insanın kurabileceği bir cümle, sen aptal değilsin. böyle bir dileğin varken kimin nasıl olduğundan sana ne? en çok kendini sev, kendini düşün, bencilleş. kimseye kendinden çok değer verme. aksi takdirde kaybedersin ve dileğin gerçek olduğunda tabutun tahmin ettiğin üzere toprak altına değil, bok yoluna gömülür.
kafambozuk
bi mesir macunu olsada yesek 😋
Артем
gece gece :d güldürdün ama sana kızdım da okadar yazdım aklında macun mu kaldı :d yok sana macun
Артем
@eleni dostum bu dediklerini yaparsam frankesteinin canavarından eksiğim kalmaz yoksa dediklerinde haklısın dediklerin çöxüm olabilir