pikaccu
en büyük hayallerimden biri motorla şehirler arası yolculuk yapmak. ama ne yazık ki motor kullanmayı bilmiyorum 😥 yakın zamanda kursa kaydımı yaptırıp ehliyetimi alıcam fakat ondan önce alacağım motora bi türlü karar veremiyorum. aklımda bikaç model var ama emin olamıyorum. yamaha yzf r1 ya da r25 ve ya honda cbr250rr model olarak kesinlikle bu tarz istiyorum ama bunlar bana göre mi bilmiyorum. uzun boylu değilim o yüzden sele yüksekliği ve motorun ağırlığı benim için baya bi önemli 😂 var mıdır bana önerebileceğiniz modeller? motorcu arkadaşları yoruma bekliyorum please 😊😋😎

Yorumlar

pikaccu
@rider bende yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim :) evet yzf r1 modelinin benim için çok uçuk olduğunun farkındayım sadece görünüş olarak bu tarz bişey istediğimi anlatabilmek için model belirttim :) bütçe olarak tabikide ilk etapta daha uygun bi model almak isterim ve dediğin gibi motor kadar ekipman da önemli. ekipman için de belli bi bütçe ayırmak gerekiyor sonuçta. sadece supersport olarak sınırlandırmak da istemiyorum açıkçası. peki sence ybr125 başlangıç için uygun bi model midir? racing olarak düşünme ama racing tarzında yolculuk gibi düşünebilirsin :) asıl amaç seyahat etmek yani:)
pikaccu
@rider ybr125 2017 modeli bu arada :-d
pikaccu
@rider yok hayır yzf değil ybr125. öyle modellere bakarken dikkatimi çekti başlangıç için uygun olabilir yazıyodu ondan bi sorayım dedim 😊 cbf150 dediğin motor bana biraz büyük gibi göründü nedense, yani büyük derken biraz uzun gibi 😅 gözüm hep supersportlara alıştığı için sanırım.
pikaccu
@rider peki çok teşekkür ederim 😊 tekrar görüşmek üzere 😊