Kizlar dikkat dikkat acil durum😂😂

fenerlierva
fenerlierva @fenerlierva
veetin tüy dokucu kremlerinden kopuklerinden kullananlar var mi ?yorumlarinizi bekliyorum.baska markalardan begendiginiz de varsa soyleyebilirsiniz😀😀😊

Cevaplar

odinson
odinson @odinson
bizlere de sormuş olsaydın tavsiye ederdik bir şeyler :d
fenerlierva
fenerlierva @fenerlierva
@odin su an utandim😯keske anonimden sorsaydim😂ama neyse olan oldu artik.erkeklerinde tavsiyeleri varsa verebilirler😄
odinson
odinson @odinson
veet'in köpük kremini tavsiye ederim. utanılacak bir şey yok misal benim kolumdan ve bacağımdan çok kıl dökülür, alınca hem görsel olarak hem de sıcak günlerde teri azaltarak rahatlıyorum. eskiden spor yaparken salak gibi permatikle aldım, ona rağmen veet'in köpüğü işe yaradı. İki sprey harcadığımdan makine kullanıyorum artık ben.
greeneyedd
greeneyedd @greeneyedd
@odin +1 pahali biraz ama etkili
fenerlierva
fenerlierva @fenerlierva
@odin ve @greeneyedd basliga kizlar acil diye yazmistim ama sadece erkeklerden yanit geldi.tesekkur ederim erkek demesem bile beni dikkate alip yazdiginiz icin.kullandiginiz urunu deneyecegim.😄😄
anonim
anonim @anonim_bayan
veet in hem kremini hem köpüğünü kullandım. köpükten memnun kalmadim çünkü onu sıkmakta cok zorlandim hatta tek elle sıkamıyordum🙈🙈bir kutuyu bitirince daha almadim kopukten😄 ama kremini tavsiye ederim güzel ürün👍 zaten kremle köpük arasında fark yoktur.
Gerekovic
Gerekovic @gereksizsinizinsanlar
tüy dökücü kremini kullanandan olumlu şeyler duymadim ama köpüğü bilmiyorum :)
fenerlierva
fenerlierva @fenerlierva
tesekkur ederim @anonim bayan ve@onumarkamsobee .kopugunu sordum da iyi diyen de oldu kotu diyen de.oriflamenin kremini onerdiler kullananlar varsa yazabilirler nasi oldugu hakkinda.artik bi oriflameci bulup ondan mi alsam kararsizim suan.