marjinal
uzun zamandır tanıyorum onu. eski sevgilim olur kendisi ama deliler gibi aşığım ona. hala. bütün yaşananlara rağmen. yanlış yapıyorum bunu da biliyorum. İçimde gururumla kavgamı bi bilseniz. kurtulmak istiyorum ama artık. düşünmek istemiyorum hiç bişeyi. sadece eğlenmek istiyorum. mesela uyandıgımda ne yiyeceğimi düşünmek istiyorum hemen onu düşünmek yerine. ortam değişikliğine ihtiyacım var. samsunu bekliyorum bu yüzden..

Yorumlar

bu_hesap_silinmistir
sen de eski halimi gördüm. sakın barışmak gibi bi hata yapma merak etme geçiyo. en son hayatımdan çıkarırken istemsizce gülümsedim. hayat çok güzel ve ben şuan onla olduğumdan çok daha mutluyum. umarım sen bu hissi yaşamak için benim kadar zaman harcamazsın :)
marjinal
mjollnir o kadar çok şans verdim ki salak salak. zamanı harcadım artık yeter dediğim yerdeyim. odin aslında kötü biri değil ya çok iyi biri. ama beni üzüyo işte. seviyo ama biliyorum. ama olmuyo yani araya ayrılık girdi bi kere birleşemedik bi türlü. umarım dediğiniz gibi olur. mutlu olmak istiyorum
bu_hesap_silinmistir
sen şuan çok iyi bi yerdesin o sırada barışmazsan her şeyi yoluna sokabilirsin. ben de derdim çok iyi biri aslında seviyo biliyorum bilmem ne bilmem ne. şans verdikçe barışıp durdukça ilişkinin şeyi çıkıyo. biraz zaman alır belki ama her şey çok daha güzel olacak, şuan buna inanmıyo da olabilirsin ama inanmalısın :)
marjinal
resmen umutlandim 😊
marjinal
odin harika konuşuyosun odin 😊