kirmizibeyaz
canım çok sıkkın her an kendimi öldürmeyi düşünüyorum sonra vazgeçiyorum oturup düşünüyorum ama her yol aynı sonuca varıyor. odn seninle konuşalım.

Yorumlar

kirmizibeyaz
oturdum, kendimi hiç iyi hissetmiyorum. hastaneden yeni geldim ve hayla iyi değilim.
hipokratinyegeni
hangimiz iyiyiz ki her şeye rağmen yaşıyoruz işte mücadele etmek insanın doğasında var :d
kirmizibeyaz
astım krizim tuttu kendimi çok bunalttığım için. bunaltmak istemedim aslında dışardaydım eve geldim ağladım baya sonra bütün kıyafetlerimi arkadaşımın da dahil dolaptan dışarı fırlattım,snra aynı şekilde dolaba geri fırlattım. boş odaya geçtim kendimi kilitledim yine geçmedi sinirim sonra olan oldu.
kirmizibeyaz
kardeşim gelmişti yanıma bu akşam geri döndü on baya bunaldım. sonra gönül meselesi girdi araya ben onun yanında kardeşim gitti diye ağlarken o haketmediğim bir lafı kullandı bana. birde içimden gelerek söylemedim diyr. çok kızgınım,kırgınım,sinirliyim. herşey üst üste geldi. ben zaten ailemden uzaktayım onları özlüyorum bunalıyorum. onun bana destek olması gerekirdi beni ağlatması değil.
kirmizibeyaz
evet baya bir çıkışmıştın. ama o benim hayatımdaysa ben onu yarı yolda bırakmam sevmesem bile değer veririm.zaten değer vermesem bu derece bunalmazdım. ben onu anlamıyrum diye birşey dmeedim hissettirmedim ona her konusunda her sıkıntısında yanında olmaya çalıştım oldum. benim sadece haketmediğim bir lafı söylediği için bu kadar canım yandı. açık anlatamadığım için sende anlamıyorsun beni.
kirmizibeyaz
haklisin. ama bu durumu sineye çekmek ne kadar mantıklı? canımı yakanın canını yakmicakmıyım ? evet bir inat herşey ama o inat onun yanındayken huzurluyken herşeyi rahat konuşabiliyorken aklıma bile hiç gelmiyor. bilmiyorum ya bu gönülmeselesini eskisi gibi tamamen kapatcam ya doğru bir karar vercem. ama kendimi bu kadar yıpratmak doğru değil. ailem var benim herşeyden çok sevdiğim,canımdan çok sevdiğim arkadaşım var ve bunlar için düşmek değil kalmak dimdik durmam gerekiyor. ve seniiinle konuşmak gerçekten çok iyi hissettirdi biraz olsun kendime geldim. teşekkür ederim.
kirmizibeyaz
evet hayatımı düzene oturtup bazı şeyleri görmezden gelmem gerek. bu karmaşık aşk oyunundan da bitirmem gerek zaten bitii. herkes kimin yanında mutluysa onunla olsun. gideni birşeyler yaparak zorla getirtemem herkesin kendi kararları. benim de kararım şimdi uyicam sabah da mutlu bir şekilde uyancam herşeye yeniden başlamak gibi mesela :) hayatımda gereksiz olan ne varsa silcem. ya üzülüyrum üzülüyrum da telefonumu kırdım ona üzülüyorum :d
kirmizibeyaz
tekrardan teşekkür ederim. İyii geceeleer :)