karakeci
gozler zaten bozuktu bugun iyice garantiledim korluge adim adim yaklastigimi.. eeğ gunumun 9 saati pc basinda geciyor. ne yaparsin yazilimda para var, is var, ilgi var... ilerde kazanayim diye birseyler kaybediyorum :)) hadi aldim yeni bir gozluk daha. ilk gozlugumle subyan gibiybim. bu gozlugumle de surahi nine gibi oldum :d hal boyle olunca sadece pc basinda ya da ders calisirken kullaniyorum gozluklerimi.. acaba yanlis mi yapiyorum surekli gozumde mi olmali ??

Yorumlar

joker
çok çok kendini yorarsın. ben uyanır uyanmaz takıyorum, çünkü hiçbir şey göremiyorum gözlüksüz. yaşın 20 üstü olduysa daha fazla derecen artmaz büyük ihtimalle ama hor kullanma gözlerini. bence en değerli organ.
karakeci
gercekten en degerli organ.. ama soyle birsey gozlugu takmadan once goruyorum az da olsa gozlugu takiyorum bir sure sonra cikartinca goremiyorum. yani sanki tembellik yapiyomus gibi geliyo bana gozluk
joker
bir anda çıkarınca görmemen çok normal. göz alışıyor. ama şunu söylemeden geçmeyim, gözlüksüz farkında olmadan gözlerini kısarsın vesayre... bu da yüzünde bir takımlar kırışıklıklara neden olabilir.
karakeci
hmmm anladim simdi.. tesekkur ettimm :))