cokgulenkiz
kendime verdiğim sözler ve hedefler var. bunu saçma bulabilirsiniz ama şöyle ki; aldatıldıktan ve bi hayli kullanıldıktan sonra özgüvenim, gururum yerle bir oldu ve ben kendime 3 aylık bir süre tanıdım. değişmek için, toparlanmak için. hem fiziksel hem ruhsal. neleri değiştiriyorsun diyeceksin tabi. bakış açımı, kendimi geliştirmeye yönelik şeyler. fiziksel olarak da spordur, yeme düzenidir, daha bakımlı daha iyi hissettirecek şeyler yani. kendimi tamamen öğrenmeye ve geliştirmeye odaklandım gündüz vakti. geceleri de neden böyle oldu gibi depresif haller işte biliyorsunuz.. e kızım sen çirkin miydin ki bu karaktersiz sana bir sürü şey yaptı diyeceksiniz.. hayır. nedenini ben de bilmiyorum. böyle şeyleri de sırf intikam ya da geri dönsün diye yapmıyorum. öyle birine layık olmak istemiyorum sadece. kendimi perişan etmek yerine daha iyi olarak , karakteri çok daha iyi insanlara layık olmak istiyorum. bakın sadece sevgili gibi ilişkilerim için değil yanlış algı olmasın. maneviyatımı da geliştirmeye çalışıyorum. ne yapıyorsam kendim için. ve yine açıklama gereği duyuyorum; ben karakterimi asla değiştirmeye çalışmıyorum hele de başkası yüzünden. cok şükür o konuda iyi yetiştiğimi ve oturttuğumu düşünüyorum. sadece ' dünyada daha kocamaan gezilecek yerler, okunacak kitaplar, tanınacak insanlar , öğrenmeye değecek şeyler varken hayatımın içine eden arkadaş, sevgili veya ailevi sorunlar yüzünden çöküntüye uğramak istemiyorum. bir de hayatınıza şu iki şeyi demir gibi oturtturun; 1- bana ne 2- sana ne

Yorumlar

free
saçma değildir hedefler koymak hızlı ve düzgün yol almani sağlar. yaptığın herseyi kendin için yapmani tavsiye edebilirim. hani kendi çıtani yukseltmen daha iyi birilerini bulacağın anlamına gelmez..
imhotep
gülmek eğlenmek. tüm mesele bu. dogru yoldasın. duvarı nem insanı gam hesabı. bende benzer kararlar aldım. şuan cok daha iyiyim.