hmmpeki
sahilde yuruyup denizin sesini dinlemek icin sahile iniyorum ama sonra kulakligimi takip muzik dinliyorum. cunku insanlarin cirkin sozlerini duymak artik migdemi bulandiriyo. ne anliyosunuz yaninizdan gecen insanlara laf atmaktan cirkin sozler soylemekten. huzur bulmak icin biraz nefes almak icin disari cikiyoruz. huzur kaciran insanlar olmaktan vazgecin artik !!

Yorumlar

qozluklubiri
demekki aşırı derecede ilgi çekiyor veya cazibelisiniz..
joker
dur bi tahmin edeyim... samsun'da mı yaşıyorsunuz?
hmmpeki
aslinda oyle oldugumu dusunmuyorum. ama oyle olsam da bu rahatsiz edilmemi gerektirmiyo bence @qozluklubiri
hmmpeki
samsunlu degilim ogrenciyim burda sadece. tahmin in ne ? @joker
joker
@hmmpeki kapat kapat, yazmadım say 😶
ayembadi
@hmmpeki bu soyledikleriniz gercekten dogru ise ben suan cildirmis durumdayim agiz burun dalasim geldi bak.arkadas hangi devirde yasiyoz ya laf felan atiyon hayir sen kimden neden cesaret buluyon ya bizim hukuk sistemimizde atom profesorlugumuzde batsin harbi harbi batsin . bazen kendi kanunu kendin yazman grekir. bacilik bidaha olursa yaz buraya nerde olduklarini az zopaya katalim sunlari

hmmpeki
@ayembadi gercekten sopa atilmalik insanlar. bazen kendimi zor tutuyorum gidip agizlarina agizlarina vurmamak icin. sorun bende mi diyorum. elestiriye ve kendimi elestirmeye acik biriyim ama gercekten goze batan biseyim yok. ozellikle bu sehir de giydigim seylere bile daha cok dikkat eder oldum.
hmmpeki
@joker samsunda yasiyo olmam ya da baska bi yerden gelmem neyi degistirir anlmadim ?
ayembadi
@hmmpeki giyim tarzin olsa ne olmasa ne bu yobazlik niye ? tamam bi kiz acik giyinmistir ( bende karsiyim ) ama bu o kizin kendi dusunce tarzidir saygi duyacaksin . oyle laf atmayacaksin.az erkek olacaksin o laf atanlara engel olacaksin neyse benum sinirler tavan yapiyo hazir adrenalin de salgilamisken gideyim gece gece benc press yapayim ;) dedigim gibi ayrica bidaha olursa bi mesajin yeter ;)
hmmpeki
@ayembadi tesekkurler😊 senin gibi dusunenlere ihtiyacimiz var gercekten
qozluklubiri
kesinlikle doğru @hmmpeki. .
qozluklubiri
çok zaman qecmis aradan bak sen buralarda ne var miş 😅🤔