omudedikodu
merhabalar, herkese iyi günler. reklam politikamızdan daha önce bahsetmiştik. sizlere faydalı olması adına kampanyalar yaptırıyor ve bunu da titizlikle takip ediyoruz. gelin ve görün ki bazen fütursuzca, sırf şikayet etmek için şikayette bulunan arkadaşlarımız oluyor. anasayfada kalabalık olmaması adına gönderi içerisinde bir örneği yorum olarak paylaşacağız. sizden ricamız, elinizi vicdanınıza koyarak ve empati kurarak şikayette bulunmanız. sonuçta bu işletmeler ekmek parası kazanıyorlar ve kimsenin hakkına girmenizi istemeyiz.

Yorumlar

omudedikodu
site müdavimlerimizden olan bir arkadaşımız şikayette bulundu. söylediğine göre "bize az kalsın çayı 5 liradan veriyorlardı, sonradan düzelttiler" şeklinde oldu. biz de bunu işletmeye belirttik ve kendileri de olayı hatırladıkları için tüm detayı ile anlattılar. yapılan kampanya tamamen omü öğrencilerine ait ve bunu defalarca kez tekrarladık. İşletme, arkadaşımızın öğrenci kartını görmek istiyor, arkadaşımız da yanımda değil diyor. bunun üzerine işletme kampanyayı uygulamıyor. sonradan başka bir arkadaş "benim kimlik kartım yanımda" diyor, kartı gösteriyor ve işletme de kampanyayı devreye sokuyor. bu olay içerisinde nerde art niyet var? üstelik sahildeki hemen hemen bütün kafelerde çay 2,5-3₺ civarındayken öğrenciye kartın varsa 1,5₺ yoksa 2,5₺ alan bir mekan nasıl paranıza göz dikmiş olabiliyor? basit birkaç soruydu, cevabını vicdanınızdan alabilirsiniz.
anonimuser236
vururuz öldürürüz lan. kim ulan bunlar!
anonim
mevzu nedir, keşke açıklansa. burada bu yazıdan hiçbir şey anlamayan tek ben değilimdir.
enguzelmevsimim
göstermek zorundalar. bunu da yapamayip haksiz yere sikayette bulunuyorlarsa o bulunanlara diyecek bir sey bulamıyorum. kampanyalar gayet öğrenci yararina duruyor ve isletmenin kimlik karti istemesi ve goremeyip kampanyayi uygulamamasi kadar dogal bir sey yok. bunu sikayet eden önce kendi hatasina baksa keske
anonim
bence işletmeci süreci iyi yönetmemiş. böyle tipler her yerde var, her zaman da karşısına çıkacak hizmet sektöründe. böyle 1 lira hesabını yapan müşterinin sana bırakacağı 1 liraya lanet gelsin dersin, tamam dersin geçersin. sonuçta 3-5 liranın 1-2 lirasından bahsediyoruz, tamam dersin gönderirsin. yani alttan alırsın, öğrenci tarifesi uygular gönderirsin. yekün arttıysa 10 lira 15 lira kardan zarar etmek yerine o zaman böyle denetçilik yaparsın. 1 lira krize dönüşmüş. bence işletme süreci yönetememiş, inatlaşmış sıradanlaşarak. bu tarz ölücüler günde 1 kere ya denk ya da gelmez, öğrenci sayar geçersin. kardan zarar edersin yine de böyle bir krizi önlersin. bu ölücüler de ayrı bir organizma. 1.5 liraya çay içmek için evden çıkıp bir mekana gitmek gösterişten başka bir şey değil. sırf check-in yapmaya hatta ücretsiz wifi hizmetinden faydalanmak için mekana gidiyorlar. bunlar gelsin 1 lira benden istesinler de ne işletmeciye kriz olsun, ne de o kriz buralara kadar gelip bana ulaşsın. 1 liradan bahsediyoruz, 1.5 liralık çaydan bahsediyoruz. yahu çayı adam sana 5 lira birimden vermemiş. kazıklanıyorduk diye lanse etmek yerine indirim uygulamasında sorun yaşadık, kimlik kartını gösterince düzeldi ama haberiniz olsun demek var, bizi kazıklıyorlar demek var. bu tipler üniversite sırasını işgal ediyorlar ya sanki vatana millete hayrı dokunacak. bu tipler kaçak elektirik çeken tipler, ölücüler ya ölücüler. kesin donanımhaber üyelikleri de vardır bunların! 1.5 liraya çayı git kıraathanede iç ayı senin neyine deniz manzaralı bir mekan?
özetle fikrim mekan tolerans gösterip bu beladan uzaklaşabilirdi ki sonradan çözülmüş olay buraya kadar gelmesi bile yanlış, eminim o anda bir gerilim olmuştur burada anlatılmıyordur. İnatlaşma olmasa buraya gelmez. mekan hatalı davranmış, diğeri ölücülere diyecek lafım yok. böyle insanlara hizmet sunmak da doğru değil. kurunun yanında yaş da yansın demiyorum, böyle indirimler alt limitle olmalı. 10 lira hesabın üzerine çayı 1 lira yapsın omü öğrencisine. 1.5 lira vererek mekanı rehin almasın bu mallar. bu yazıyı hem mekan sahibinin okuduğunu düşünüyorum, hem de o ölücülerin. umarım kişisel düşüncelerim iki tarafı da rahatsız etmez.