melancholyman
belki yarın soğukta uyanmanın bir anlamı olur, sana çay pişirmek gibi. ayaklarımın ucuna basarak yürürüm yataktan kalkınca. tahtalar gıcırdar. hayır, zamanla öğrenirim hangi tahtaların ses vermediğini. sonra ne yaparım? uyanmadı, çayın hazırlandığından haberi yok diye sevinirim. bütün hayatımı, en ince ayrıntılarına kadar düşünerek hesapladığım iyiliklerin hayaliyle geçirdim artık ne olacaksa olsun istiyorum. gerçekten ne olacaksa olsun ..

Yorumlar

enguzelmevsimim
o düşünceler yüzünden bugünkü önemli gün, senin de günün yüksek ihtimal. 8 kasim dünya deliler günü. insan kafayi yiyor ayrintilarla bogusurken. bir de bu düşündükleri tam anlamiyla gerceklesmediginde daha cok deliriyor. insallah olurlar.
melancholyman
@enguzelmevsimim ayrıntılar yüzünden hayatı kaçırıyoruz. bir yerler de bir şeyler oluyo ve biz hep uzak kalıyoruz. yorulduk,yalnızız bir bakıma. kelimeden önce de yalnızlık vardı zaten. ve kelimeden sonrada devam edecek yalnızlık. ne acı dimi ?
enguzelmevsimim
ben insanin tamamen yalniz oldugunu, yalnizlik icerisinde oldugunu kabul edemiyorum. çünkü kendisi var. üzgünüm. hayati kaciriyoruz evet. ve evet yorulduk. ama yine de ayakta duruyoruz.
melancholyman
neden etmiyosun ? İnsanlar taniyorum onca kalabaliklarin icinde yalniz olan. ve evet. ayakta duruyoruz. durmaya da devam edeceğiz ..