kizilkivircik
ya arkadaşlar bana kizmayin ama tamam bi insanı gorebilirsiniz gorusmek tanışmak ulaşmak isteyebilirsiniz ama gordugunuz insanın tamamen dış görüntüsune değilde bi haline tavrına bi hareketlerine bi bakın hosunuza gidecekmi bu dış görünüş bugün var yarın yok illa yaşlanmaya gerek yok başına birşey gelebilir karşındaki yakışıklı yada güzel olsa ne olmasa ne bi bakın bakalım haline tavrına insanlığına onun dışında bi arastirin bodozlama gitmeyin şöyle şeyler . (İyi araştırın bazı insanlar dışardan gamsız neşeli kimseyi sallamaz tavırlari içerisinde olabilir ama herşeyin bi sebebi vardır .)

Yorumlar

querteros
bu dışa bakmayın içe bakın diyenleri sen bazında söylemiyorum ama polyannacılık olarak görüyorum. allah aşkına saçına başına bakmayan hergün neredeyse aynı giyinen parfüm sıkmayıp çogunlukla ter kokan falan bir adamı helede aynı ortamdan tanımadan gördügünde tanımak ister misin ? bu çocuk içinde büyük bir gizem saklıyor diyip tanıştığın oldumu yada :) ? bana tepkide gelebilir önemli değil ama kızlar bazında söylemiyorum herkes dış görünüşe bakar bence. dış görünüş ilk adımdır sonrasında saçmalayan bir kız veya erkek oluşursa herkes yoluna bakar. bu konuda çok paylaşımlar yapıldı ilk kez yazasım geldi :) bence zor olan içi begenmek dışı degil dersen kabul ederim :) verecegim bu örnek kötü örnek olarak adledilip admince onaylanırmı bilmiyorum ama mesela bu ortam. burası itiraf yeri evet kimiside dert anlatıyor süper kimiside egleniyor ne güzel :) burada bir kişiye his beslemek ilginç olabilir. kaleminden etkileniyorsun çünkü kafana yatan bir düşünce yapısı varmı anlayabiliyorsun. sıkılıp sıkılmadıgını görebiliyorsun. yanılma veya yanıltma payınıda göz ardı etmeyelim tabi. kısacası bu mecrada birine aşık olsam o kişinin tipiyle ilgilenicegimi sanmıyorm. ama gerçek hayat çok farklı :)
berserker
ya @kizilkivircik surayi bari twitter hesabin gibi kullanma ahaha :d
kizilkivircik
@ricarlonotte ben çirkinlik dış gornus dedim bakımsızlık pis olmak demedim onu kimse istemez bi bayanın saçları güzel kokmadigi surece o bayanın saçı güzel değildir mesela bence yinede sağol
kizilkivircik
@berserker twitterdan iyi takip ediyorsun sanırım 😂
berserker
@kizilkivircik hayir takipten cikmis olmam lazim
berserker
@kizilkivircik sevmiyorum seni anla artik :d
kizilkivircik
@berserker ben seni sevmiyorum ama ne demek sevmiyorum
berserker
@kizilkivircik hoşlanmiyorum senden demek
kizilkivircik
@berserker ben sana bayılıyorum lutfen böyle konuşma