girgirina
artık mantık evliliği gibi mantık arkadaşlığı yaşamak istiyorum. duygusal olmuyor yada bende olmuyo diyeyim.en azından mantıkta karşılıklı saygı var.duygusallık,sevme değer verme ilişkiyi yıpratıyor. hem sevmek alışkanlık değil mi? değer verdigin insan yaninda olmayinca ya da onu animsayinca eksikligini hissediyorsan onu sevmissin yani alismissin ki ben bunu mantik ilişkilerinde başarabileceğime inaniyorum en azindan inanmak istiyorum ve artik hoşuma giden bi insan oluncada tanismak konusmak ilgilenmek bile icimden gelmiyo.böyle işte.

Yorumlar

mahserinucuncutatlisi
kime değer versek hemencecik değişmiyor mu zaten? bence çok yerinde bir karar almışsın 👍
kirmizikalp
oda arkadaşımdan nefret ediyorum .o tam bir şizofren😂
lifeee
sevgi ve aşk çok farklı şeyler aşk biranlik kısa süren hoşlanmaya bağlantılıdır aşk bağımlılık aşk en fazla 2 3 sene suruyor tam sevgi aşamasına geçerken genelde ilişkiler bitiyor ben kitabını okudum aşık olduğunuzda beynimizde bir kaç fonksiyon eksik kalıyor o verilen duyguyla devreye girdiğinde a değişti eskiden böyle değildi diyoruz çünkü o zaman aşk vardı sevgiye donusurken gerçekleri görüyoruz katlanmak yada saygı değer hepsi devreye o zaman giriyor ben mantık evliliğine sevgililige karşıyım sevgi bence daha önemli ve daha uzun gider menfaat bitince mantık biter ailenle aranda sevgi var ornegin umarım hepimizin karşısına gerçek sevgiyi yaşatacak insanlar gelir yıllar geçse de ilk gün ki bakış aklınıza gelsin ama şunu unutmayin asik olduğun kişinin gözlerine bak o heyecanına ve aklına kazı eğer birgün aynı aşk ve heyecanla başkasına baktığını gördüğünüz an anlatım ki onda bitmiş...
girgirina
life:)teorikte herkes aşk ve sevgiyi iyi tarif ediyor.bu cumlem genel anlamda herkes ici fakat uygulamada malesef oyle değil insanların birbirlerine tahümmülleri yok.tabiki aşk sevgi olmali ilişkilerde.ama sadece dediğim gibi teirikte bizlerin ustune yok malesef.aklıma kemal sunalın "ben seni koşarkende seviyorum hüsniye"lafı geldi.herkese bi hüsni ve hüsniye aşkı lazım:))