matematick
rus büyükelçisinin öldürülmesi mesaj. suriyeden çekil orada istediğin gibi at koşturma yoksa seni daha da zor durumlarda bırakırız bizim belirlediğimiz hedeflere gore hareket et ki böyle zor durumda kalma ve ülkeni bize ver diyorlar. vallahi verirsek namus bize ar olsun. adam diye yüzümüze bakılmasin. türk şehit olur yine de teslim olmaz. teslim olmaz !!!!!!
allah yüce türk milletinin ve aziz musluman ahalisinin yardımcısı olsun.

Yorumlar

anadolupencesi
kardes biraz fazla gaza geldin heralde karsindaki zambiya degil russia
matematick
korkaklikta ar ilerlemekte seref vardır kardeş korkma.
amsterdamli
@anadolupencesi asıl sen küsümsüyorsun sanırım :) kurtuluş savaşı yakın bir tarih.onu geçtim osmanlı nın adı bile yeter onlara.kızı erkeği yok.biz türkler in ölüm korkusu yoktur.kendimle beraber 2 şerefsiz rus u öbür tarafa yollasam kâr bilirim,en azından bir amaç için ölürüm diye düşünürüm.ki bir takım istisna lar dışında her türk benim gibi düşünür.bizde bir ölür bin diriliz felsefesi var.ama onlarda bu yürek yok.korkaklardı,korkak olarak da kalacaklar.şimdi ki yaptıkları gövde gösterisi.balık hafızalılara türk ün ne olduğunu çok güzel hatırlatcaz.damarımıza biraz daha bassınlar ki zaferimiz daha görkemli olsun.kaşınan yerlerini çok güzel kaşıycaz inşallah :)
anadolupencesi
eskide olsa kilic kilica at ustunde girerdik ozaman eyvallah da iste simdi savaslarda insan gucunun pek bi onemi kalmadi adamlar teknolojik olarak bizden ustun bu yuzden en kucuk bi olayda cekingen davrandigimizi farketmissindir ayrica ornek verdigin osmanli zamaninda cihanin en guclu devletiydi adamlar neyden korkacak zaten tık diyeni indiroyuduk ve yikilirkende teknolojimiz zayif oldugu icin topraklarimizi kaybettik objektif ol @amsterdamli