b12eksikligi
bazı şeyler çok dayanılmaz geliyor. duruyorum, düşünüyorum ve diyorum ki "daha neleri var şükür halime". ama çok büyük çöküntüdeyim, ruhen de fiziksel olarak da. bir an bakıyorum her şeyi boşvermişim, bir an bakıyorum çıldırma noktasına gelmişim. hayırlısı be. ve gönlümüzdekilerin hayırlı olması dileğiyle..

Yorumlar

naberdiyeceksiniz
bende böyle düşünüyordum belki benden daha zor şeyler yaşadın bilmiyorum kötü şeyler herkesin başına gelebilir. seninle paylaşmak istediğim şey şu. bunları bir yakın arkadaşıma anlatırken sen durgunsun neyin var diye sorduğumda iki hafta önce babamı kaybettim cevabını aldım. pek kullanmayı sevmem ama beterin beteri var sözü genel geçer bir söz. sabır ve huzur dilerim.
b12eksikligi
haklısın böyle düşününce kendimi suçlu gibi hissediyorum dert ettiğin şeylere bak diyorum @naberdiyeceksiniz sen de fazla üzme kendini :)
naberdiyeceksiniz
@b12eksikliği üzülecek bir şey de yok canımı sıkmayı seviyorum
b12eksikligi
@naberdiyeceksiniz aslında hiçbirimiz canımızın sıkkın olmasını istemeyiz ama elden bi'şey gelmiyo işte, tabii bu benim düşüncem
naberdiyeceksiniz
ben böyle düşünmüyorum olması şeyler her zaman oluyor ama biz istediklerimiz olmadığında üzülüp sızlanıyoruz sadece. peki o halde sorun olan şeylerde mi yoksa bizim istediklerimizde mi @b12 eksikliği ?
b12eksikligi
@naberdiyeceksiniz sorun sanırım istediklerimizde, ama niye olmuyorlar ki? olması çok zor şeyler mi? küçücük şeylerle mutlu olabilen biriyimdir mesela ben, nasıl oluyor da bu kadar üzülüyorum aklım almıyor. beklentiler sadece üzüyor işte ve olmayacağını bilerek bekliyor insan bazen. asıl anlatmaya çalıştığım şey de bu değildi aslında, hani dedin ya canımı sıkmayı seviyorum diye. bence o öyle değildir demek istedim. hani bir şeyleri istiyorsun, bekliyorsun ama onlar olmuyor; olmayacağını bilsen bile kendini istemekten de beklemekten de alıkoyamıyorsun. sorun tam olarak burda.
naberdiyeceksiniz
@b12eksikliği o halde sorun istediğimiz şeylerde. bu durumda en mantıklı olan haraket vazgeçmek değil mi ?
b12eksikligi
@naberdiyeceksiniz ben vazgeçmek için çok çabalıyorum ama pek olmuyor
naberdiyeceksiniz
@b12eksikliği insanız sonuçta istememek yapımıza ters biraz zor tabi vazgeçmek. ama ne yapalım olmayacağını görecek kadar deneyince elden pek de bir şey gelmiyor :)
b12eksikligi
@naberdiyeceksiniz bi noktadan sonra salmak gerekiyor, zaten bir şeyin olacağı varsa tam vazgeçtiğinde oluyo nedense :)
naberdiyeceksiniz
@b12eksikliği vazgeçtiğimizde olması da ayrı bir ironi zaten :) ben her şeyi bırakıp gitmeye hazırlanıyorum her şey bana inat düzeliyor sanki ne alakaysa iğrenç bir durum :)
b12eksikligi
hep öyle olur ve de öyle de oldu biliyo musun @naberdiyeceksiniz :) tam ümidimi kestiğim anda gerçek oldu :) hayatı trolllemek gerekiyo sanırım 😂😉
naberdiyeceksiniz
@b12eksikliği sonunda gerçek olmasına sevindim benimde tedavim bitti ama okulum berbat halde bi yerden olurken bi yerden yıkılıyor malesef :)
naberdiyeceksiniz
@naberdiyeceksiniz ifşaya giriyor söylememeyi tercih ederim :)
b12eksikligi
geçmiş olsun o zaman ne diyim @naberdiyeceksiniz :)
naberdiyeceksiniz
@b12eksikliği teşekkürler