bimecnun
gece gece karnımın acıkması ve oraları buraları kolaçan etmem ardından bulduğumu yemem . napalım açlıktan ölmektense tok karına zehirlenmek daha cazip geldi :))

Yorumlar

doktorhanim
ve senin yine yemekten bahsetmen:)
bimecnun
@doktorhanim kim yaşama bağlayan güzel sebeplerden birinden bahsetmek istemez ki hem onlarsız yapamam ben :) bak başka hayata bağlayan sebepler de var sırası gelsin bahsederim bu arada seni hayata bağlayan sebepler nelerdir ? mesela bazen ben şeye denk geliyorum biri gülüyor ama benim ona baktığımı bilmiyor yok yok tanımıyorumda onu bi gülüyor sanki insana yaşaması için bi sebep veriyor bilmiyorum ki kendiside farkındı bu güzelliğin neyse :)
doktorhanim
ben de yemeği çok severim.zevk için yemek yemek diye bir şey var mesela, bayılırım:) böyle de diyince çok kilolu bi insanmışım gibi geliyo ama allahtan değilim.beni hayata bağlayan ailem, sevdiklerim ... klasik cevaplar yani :)
ya o kişi de çok şanslıymış:))
bimecnun sen bana kale diyorsun ya ben de sana görünmez dostum diyorum bundan sonra :) daha iyisini bulana kadar bunu söylicem görünmez dostum:)
bimecnun
peki madem öyle olsun :) ben biri derken herhangi biri mesela r 11 de giderken uzağı çok iyi gorememde bazen yakınlarda oturan insanlar oluyor hani boyle konuşurlarken felan guluyorlar ben cevre yi inceleme yi severim böyle etrafa bakarken yani telefonla oynamak bana gore değil neyse öyle güzel gülen insanlar oluyor ki hani kendisi de bilmiyordur belki bu kadar güzel güldüğünü oyle birileri yani yoksa tanımıyom ki :) bak söz dizisi var ya starda orda bi doktor kız var ne kadar güzel guluncede daha güzel oluyor neyse ya yanlış anlama kale sen artık aklıma o kız olarak geleceksin haberin olsun seni hem tanıyorum olcam yani tanıyor muş gibi boyle uzansam degecekmisim gibi sana ama bi o kadarda uzak sın tıp kı yıldızlar gibi sen yıldızsın sen umutsun benim için neyse ya bak belki bi gün öyle bi kızla tanısa bilirim ha ne dersin böyle güzel ve de alçak gonullu iyi diyosun ki bunları istiyorsunda sen? doğru bende çok iyi olmama gerekir hak etmen gerekir belki de baştan kaybetmisim dir bu sansı belki de kaybetmemisim dir hayatın bize ne getireceği belli olmuyor bi bakıyorsun sana sığınacak bi kale getiriyor bi bakarsın bu yürüyen mezarda öyle iste . yürüyen mezar evet ben otobüslere öyle diyorum :) ha insanlar ne zaman güzeldir bence insanlar gulunce çok güzel oluyor düşün sene gözleri parlıyor mutlu oluyorlar iste . bi yerde de tum insalarının göz yaslarinin aynı olduğunu duydum şarşırdım niye sarsirdim ki doğru bi şeydi hem de gozumuzun önünde herkes de gördüğümüz bi şey göz yası ama aynı renk neyse insansız hepimiz sonuçta ama insan olan herkes insan değildir mesela insanın kalbi olur bence sence ya bak ben yine yardırdım baya senden ayrı kalmak yaramıyor ha bana bide sahilde karşılaşsak sabahlar misiz ha :) tamam tamam söz o kızla gün gelir tanışırsam senide tanıştıracam :) yemek konusuna donecem yine başka bi yerde :) @doktorhanim
doktorhanim
ya ben o diziyi hiç izlememiştim de şimdi hemen kıza baktım:) güzelmiş. ona pek benzediğim söylenemez ama sen öyle düşünüyorsan öyle olsun :)
izlediğim dizilerde mühendis bi dizi karakteri de yok ki, benim de aklıma sen öyle gelsen.
bimecnun senin karşına öyle bi kız çıkcağına ben eminim çünkü hak ediyosun. o kızı bulduğunda burdan onunla da konuşurum :) sevdiğin yemekleri falan söylerim ona seninle ilgili tüyolar veririm:d
bimecnun
teşekkür ederim umarım hak ediyorumdur . ya merak ettim hangi dizileri izlerdin ki ? sordummu hatırlamıyorum daha once müzikler aklımda hala ama :))
doktorhanim
çok sıkı takip ettiğim içerde var. final yapmadan önce seviyor sevmiyor izlerdim.
bu şehir arkandan gelecek, cesur ve güzel , aşk ve mavi ye de arada sıra da bakıyorum.
bimecnun
bende icerdeyim :)) seviyor sevmiyorada bakıyordumda çok sıkı değil di hani orda bi kıvırcı adam vardı ya stajiyere aşıktı o adamın tavırları baya iyiydi ha derdin bende bu adam gibi takılayım diye de baktım benim stilimden alınmış gibi :)) sonra söz var sonra arrow zaten bunlara da bakarken vaktim kalmıyor çoğuna bakamıyorum ha bide adı efsane var . @doktorhanim bunların çoğunu atlata atlata izliyom sonuna felan bakıyom vaktim olmayınca arkadaşın biri geliyor diyor ki şu dizi yi izledin mi? yok diyor um diyor ki sonu nasıl bitti bana anlatacak bana :)) ben ondan önce söylüyorum bana diyor ki hani izlemedin ? bende diyorum dizinin sonuna baktım ama izlemedim :))