walterwhite
kaybettiğin zaman, arkana dönüp baktığında utanacağın pişmanlıklar. her insanın hayatının bir yerinde olan bir şey mi? yoksa sadece ben mi yaşıyorum çelişkisi. hayatı kaçırdık. asla bir daha yakalayamayacak hissi. acaba herkes mi böyle hisseder? yoksa gerçekten kaçırdım mı hayatı? birileri girdi hayatımıza, mutlu olduk, sevdik, seviştik. seviştim diyen de yalan söyler. neyse bu tamamen farklı bir konu. geldiler, geldikleri gibi gittiler. noluyooo demeye kalmadan alıştırdılar herkesin hayatına kahveye girer gibi girip çıkmaya. e tabi alışınca biz de girip çıktık kimi kalplere. hayat zor, hayat da çok acı var. eskiden çok koyardı bu durum. neden lan, neden acı dolu bu hayat ? buna da alıştık. sorgulamaktan, düşünmekten, karşı koymaktan vazgeçtik. galiba gerçekten kaçırdık hayatı..

Yorumlar

mihrimah🤘
belkide yeni yetişmişsindir hayata. zaman ucu bucağı belirsizken tüketmek çok anlamsızca. sonunun ne olduğu bilinmeyen bir şeyi nekadar eksiltebiliriz ki. 1dk saat gün ortalama yaş hesaplamaları.... başı doğmakla sonu ölümle biter zaman. kaldı ki ölüm acı mutluluk ... yaşı olmayan bir kavram. aslında her yaşadığımızı dk saat gün yıl olarak biriktiririz hayatımıza. kumbaranda yaşadıkların var. yaşayamadıklarının hesabını yapmak yerine elindekilerle yaşayabileceklerini hesapla. bence bir nefes herşeyi yapabilmen için yeterli.
bakma öyle yarış atı gibi biz hayatta yarıştırıyorlar. ama hayat yarışmak için değil yaşamak için geldik.
ne erken ne geç şu an bulunduğun yerden nere gitmek istediğini ne yapmak istediğini sen seç yıllarına ekleyeceğin saliselerin değerini kendin belirle.

walterwhite
yazdığın şey baya etkiledi beni, teşekkür ederim @subuharoldu
mihrimah🤘
olumlu etkilemiştir umarım.😐 birde herkes aynı deyip geçiştirmeyin hayatınıza girenleri, çünkü herkes aynı degil.